Macel in arbitrajul din Liga 1: 10 arbitri retinuti de la delegari!

Autor: Sport.ro
Miercuri 15 Aprilie 2009, 13:10
Macel in arbitrajul din Liga 1: 10 arbitri retinuti de la delegari!

Sase arbitri printre care Corpodean, Lajos si Bogaciu au fost retinuti de la delegari pana la clarificarea situatiei care a aparut ca urmare a scandalului legat de dare si luare de mita in care sunt implicati fostul sef al CCA, Gheorghe Constantin, si patronul lui FC Arges, Cornel Penescu.
 

Arbitrii de centru si asistentii care nu vor mai fi delegati sunt Aurelian Bogaciu, Lucian Dan, Tiberiu Lajos, Sorin Corpodean, Dan Rosu si Marcel Savaniu. Dintre acestia, Aurelian Bogaciu, Sorin Corpodean, Tiberiu Lajos si Marcel Savaniu vor trebui sa mearga la DNA pentru a fi audiati, alaturi de Marcel Lica, cel care s-a autosuspendat din functia de presedinte interimar al CCA, potrivit declaratiilor facute miercuri de cel care i-a preluat atributiile, Nicolae Grigorescu. Ceilalti doi, Dan Rosu si Lucian Dan, au fost retinuti de la delegari, intrucat numele lor au aparut in mass media in scandalul legat de coruptie.

In acelasi timp, arbitrii Ovidiu Hategan, Robert Kovacs, Augustus Constantin si Dumitru Berbecaru vor fi retinuti de la delegari, din cauza greselilor din ultima perioada.

Grigorescu a mai anuntat ca CCA va propune joi, in Comitetul Executiv, ca delegarile pana la finalul sezonului din Liga I sa se faca prin tragere la sorti. La Liga a II-a se va propune ca delegarile sa fie facute de Dan Petrescu, iar la Liga a III-a, juniori si fotbal feminin delegarile sa fie facute de Cornel Sorescu.
 

Urmează o săptămână de foc în Parlament. Orban vrea să împiedice adoptarea rectificării bugetare în forma votată de PSD
BRAT