Liga 1

"M-a sunat Budescu, vrea sa stie cand facem gratar!" Sumudica, DISPERAT! Situatia Astrei devine dramatica din cauza banilor

Situatia Astrei e departe de a fi rezolvata, insa jucatorii lui Sumudica se pregatesc de gratar. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Octombrie 2015, 09:28
Data actualizarii: Marti 20 Octombrie 2015, 09:29

Antrenorul Astrei asteapta o veste buna din partea conducerii sale. Astra are nevoie disperata de bani pentru salarii, dupa ce UEFA a decis sa blocheze premiile pentru participarea in Europa League din acest sezon. Sumudica se asteapta la ce e mai rau, adica sa-si piarda din jucatori.

"Cu siguranta o sa pierd din jucatori, fiindca mai au doua saptamani sau trei pana sa isi depuna memorii, se fac trei luni. Sunt patru luni. Numai la noi e regula asta, nimeni nu vrea sa o adopte pe cea de la FIFA, ca in 30 de zile sa fii liber, la noi sunt 90 de la data scadenta, de fapt, sunt 120 de zile", a Sumudica la Digi.

Sumudica e convins ca se bate cu Steaua la titlu, insa doar daca problemele financiare vor fi rezolvate.

"Ne batem la titlu, nu pot sa spun ca iau titlul, dar cu siguranta, daca lucrurile se rezolva cu banii, nu stiu daca sa se rezolve la zi, sa se mai dea ceva din banii respectivi si cred ca se vor face eforturi sa se dea, eu spun ca imi voi atinge obiectivul intr-un picior, sa termin in primii", a adaugat fostul atacant rapidist.

Invitat la o emisiune de la Europa FM, Sumudica a dezvaluit ca a fost sunat de Budescu, cel care voia sa stie daca lotul Astrei se strange la gratar.

"Cand veneam la emisiune m-a sunat Budescu si m-a intrebat: «Cand facem gratarul? Azi sau maine?» Asa este la noi. Suntem o familie si mereu ne stringem si stam impreuna si ne simtim bine.

Si la antrenament ne simtim foarte bine. Este o atmosfera foarte placuta. Daca s-ar rezolva si problemele financiare ar fi mult mai bine si am fi mai puternici", a spus Sumudica/ 

Modifică setările cookies