"Sa-si dea demisia toti! Suntem un club de cretini, de tampiti!" Sumudica a TURBAT dupa noua lovitura primita de Astra

Sumudica e pe primul loc in Romania cu Astra, insa clubul giurgiuvean se scunfunda din cauza datoriilor! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2015, 10:14
Data actualizarii: Luni 19 Octombrie 2015, 10:15

Sumudica s-a enervat din nou, dupa ce a aflat ca UEFA nu i-a mai virat banii Astrei, si chiar se pregateste sa depuncteze clubul giurgiuvean. Cu patronul condamnat la inchisoare, Astra are nevoie de un miracol ca sa scape pana la finalul sezonului. Sumudica da vina pe conducatorii clubului, care nu sunt in stare sa faca rost de bani.

"E o situatie tragica, incercam sa luam legatura cu patronul. Noi nu putem decat sa castigam si sa demonstram tuturor ca jucam fotbal in orice conditii. Noi nu ne implicam in jocuri murdare, nu ne implicam in arbitraje. Extrasul nostru de cont e zero in acest moment, nu avem nimic, asta e situatia.

Se va ajunge la rusinea fotbalului romanesc, echipa de pe primul loc sa fie depunctata. Sunt primul care ridic mana si mai bine stau acasa si ma apuc de pictura, de muzica, decat sa-si bata cineva joc de munca mea.

Cu tot respectul pentru cei care muncesc la club, trebuie sa facem eforturi mai mari. Pentru ca noi facem eforturi mari. Noi facem eforturi pe teren, eu muncesc zi de zi, jucatorii muncesc, toata lumea trebuie sa munceasca si sa faca rost de bani. Nu trebuie sa astepti sa vina banii de la patron. Daca astepti doar de la patron, e grav! Tu faci bani cand esti angajat, de aia esti angajat. Eu vorbesc zilnic cu Dani Coman, imi zicea ca ii ese rusine sa mai intre in cabina. Noi incercam sa facem ce putem in momentul de fata.

Daca in trei zile eu voi fi depunctat, toata lumea de la mine si pana la ultimul om din club trebuie sa facem orice ca sa nu fim depunctati. Daca suntem depunctati suntem cretini, suntem niste tampiti! Un club care este pe primul loc si care are posibilitatea de a incasa terminand pe primele doua locuri, si avem valoare de primele locuri, chiar daca terminam pe 2, la locul 2 este minim 4 milioane de euro incasari in contextul in care pierzi turul preliminar Champions League si calificarea in Europa League.

Daca noi suntem tampiti si nu putem sa dam niste bani acum si ca sa luam 4 milioane. Pai sa-si dea demisia toti, sa ne lase, sa se apuce de altceva. Eu sunt in stare sa fac orirce pentru echipa asta, e munca mea!", a declarat Marius Sumudica. 

Modifică setările cookies