Liga 1

EXCLUSIV | Conducerea Astrei demareaza planul de salvare: "Astazi intram in sedinta si vom gasi noi solutii". Ce spun oficialii dupa ce Sumudica a amenintat cu demisia

Astra e lider in Liga 1, dar in vestiar se canta: "Cine e pe primul loc si nu are bani deloc". La Giurgiu, fotbalistii joaca "pe burta goala", insa o fac cum nu se poate mai bine.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2015, 11:42
Data actualizarii: Luni 19 Octombrie 2015, 11:53

Astra a castigat si la Chiajna, scor 2-0 in meciul cu Concordia, si s-a "cocotat" la 4 puncte de Steaua in fruntea clasamentului Ligii 1. Aflati intr-o forma foarte buna, jucatorii lui Marius Sumudica, dar si antrenorul, spun insa ca nu stiu cat vor mai rezista asa, datoriile acumulandu-se cu fiecare zi caare trece.

De altfel, antrenorul chiar a amenintat ca isi va prezenta demisia in cazul in care clubul va fi penalizat cu o depunctare din cauza datoriilor si le-a cerut si celor responsabili de situatia teribila in care a ajuns Astra sa o faca (DETALII AICI).

La Astra, lucrurile se pot aseza insa curand, spune unul dintre oficiali. Directorul sportiv Costel Lazar a vorbit in aceasta dimineata la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro, acesta promitand ca rezolvarea problemelor va veni in cel mai scurt timp.

"Exista un plan de redresare, astazi vom avea o sedinta foarte, foarte la obiect, prin care vom incerca sa depasim acest moment. Vom incerca sa trecem peste greutati fara ca echipa sa aiba alte probleme, iar jucatorii sa poata evolua chiar mai bine decat o fac acum.

Jucatorii au evoluat extraordinar pana acum, este meritul lor, iar noi speram ca rezultatele viitoare sa fie la fel de bune.

Incercam sa gasim solutii pentru ca echipa sa nu sufere.

Cu patronul nu putem vorbi, dar el este in continuare alaturi de echipa. Domnul Niculae continua sa sustina echipa indiferent de situatia grea in care se afla si merita tot respectul pentru asta.

Jucatorii merita toata admiratia pentru modul in care s-au dedicat in ultima perioada. Nu am auzit nimic de niste memorii.

Deocamdata nu s-a pus problema unor memorii, jucatorii nici nu ar putea acum, pentru ca nu s-a ajuns la termen. Insa noi sperm sa nu se ajunga acolo.

Mai avem de luat niste bani de la UEFA, dar procedura e putin dificila. Am contat pe acei bani, dar ei inca nu au sosit", a spus Costel Lazar la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro

Modifică setările cookies