Lucian Goian Dan Nistor Echipa Nationala Superliga

Lucian Goian, reverență în fața fotbalistului pe care l-au ignorat toți selecționerii 

Vorbe mari despre fotbalistul de creație care a strâns numai șapte selecții în prima reprezentativă tricoloră.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2023, 16:50
Data actualizarii: Marti 31 Octombrie 2023, 17:13

Lucian Goian, fost stoper important al Superligii, cu Dinamo și CFR Cluj în CV, a vorbit despre unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din campionatul intern. 

Ignorat ani la rând de selecționerii României, Dan Nistor impresionează și la 35 de ani. Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lui U Cluj, a scos cea mai bună versiune din mijlocașul cu execuții sclipitoare, iar fostul dinamovist reușește meci de meci să exceleze la două capitole la care fotbaliștii români sunt deficitari: șuturi de la distanță și pase decisive. 

Lucian Goian, despre "dinozaurul" Dan Nistor

Lucian Goian l-a caracterizat haios pe Dan Nistor - jucător care la echipa națională a strâns până la 35 de ani doar șapte selecții! 

”E un 'dinozaur', dar un 'dinozaur' foarte bun, care traversează o perioadă foarte bună, care are experienţă, un jucător exponenţial pentru Universitatea Cluj. Nu e obosit, vrea să joace cât mai mult. Ţin minte că asta spuneau şi Camora şi Deac.

Avem Deac, Camora, Nistor, Săpunaru, tinerii care vin nu sunt constanţi. Până la urmă, tot bătrânii duc greul, ei sunt piesele importante. Mă bucur pentru ei, dar e un semn de îngrijorare”, a spus Lucian Goian în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Născut la Rucăr, Dan Nistor valorează în prezent 650.000 de euro. În urmă cu 10 ani atingea cea mai mare cotă de piață avută în carieră: 1,8 milioane de euro. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!