Lucescu jr:"Steaua nu a aparut in fotbal cu Gigi Becali!"TU CE CREZI?

Razvan Lucescu crede ca Gigi Becali nu o sa vanda Steaua chiar daca are probleme financiare. CITESTE TOT INTERVIUL CU LUCESCU JUNIOR:
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Noiembrie 2008, 16:53
Data actualizarii: Joi 27 Noiembrie 2008, 18:17

"Daca este intr-adevar o criza, ea va afecta probabil tot, deci si lumea fotbalului, dar nu cred ca se va ajunge atat de departe precum se vorbeste. De asemenea, nu cred nici ca Gigi Becali ar putea renunta la Steaua.

Este adevarat, probabil ca la un moment dat, in timp, va pleca de acolo, pentru ca nici Gigi Becali nu s-a nascut la Steaua, si nici Steaua nu a aparut in fotbal cu Gigi Becali, dar mi-e foarte greu sa cred ca acest lucru se va intampla prea curand.


Ti-a placut aceasta stire? CLICK AICI pentru a trimite linkul prietenilor din lista de messenger!

Imi este greu sa vorbesc despre ce se intampla la alte cluburi, dar nici nu vreau sa se creada ca evit raspunsuri din alte motive. Eu inca mai cred ca Rapidul se va linisti la nivel de conducere si totul va fi bine acolo.

George Copos a pus prea mult suflet in ceea ce inseamna Rapid si nu va renunta asa usor. A luat clubul de jos, intr-un moment greu, si l-a dus unde l-a dus. Nu se poate uita asa usor acest lucru", spune Lucescu junior.

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies