Liga 1

Radoi, aproape de Bayern in 2004: "Gigi a refuzat oferta"

Unul dintre apropiatii lui Gigi Becali, un machidon stabilit in Germania, dezvaluie amanunte noi din jurul transferului lui Mirel Radoi. Prima tentaiva incepe din anul 2004.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Noiembrie 2008, 11:43
Data actualizarii: Joi 27 Noiembrie 2008, 11:52

Mihai Pistalu este omul de legatura dinte Bayern si Steaua. Machidonul se stia bine cu Egos Coordes, un scouter al bavarezilor. El povesteste cum a picat in 2004 transferul lui Radoi la Bayern.

"Nemtii l-au vrut prima data pe Radoi in 2004. Cautau un inlocuitor pentru aparatorul gha­nez Samuel Kuf­four. Egon Coordes a fost la Bucuresti cu mandat clar din partea clubului. Bayern era dispus sa dea destul de multi bani, vreo pa­tru milioane de euro, din ce am inteles de la Egon, dar Gigi Becali nici nu a vrut sa auda.Germanii au mai avut o tentativa ulterior, incercand sa-l ia pe Gigi la sentiment: ca-i dau un salariu bun lui Mirel, ca-i ofera sansa sa joace la o echipa mare, dar degeaba"

"Egon Coordes a fost in Romania, s-a intalnit cu Giovani Becali si a negociat pentru Radu Stefan, dar nu s-au inteles la pret. Di­na­movistul ii impresio­nase pe nemti pentru ca avea tupeu si era foarte sigur pe el, desi era foarte tanar", a mai declarat Mihai Pistalu in Libertatea.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies