Primul raspuns oficial al LPF despre redeschiderea stadioanelor! "I-am rugat sa urgenteze toata treaba! Nu refuza nimeni revenirea spectatorilor!"

Primul raspuns oficial al LPF despre redeschiderea stadioanelor! "I-am rugat sa urgenteze toata treaba! Nu refuza nimeni revenirea spectatorilor!"

Justin Stefan, secretarul general al Ligii, a oferit primul punct de vedere oficial referitor la redeschiderea stadioanelor.

Dupa ce suporterii au inceput sa se declare nemultumiti de tergiversarea redeschiderii stadioanelor pentru meciurile din Liga 1 si Liga 2, Justin Stefan, cel care a militat timp de luni de zile pentru aceasta cauza, a oferit mai multe raspunsuri cu privire la problemele pe care le intampina LPF-ul in acest moment.

"Simt nevoia sa fac cateva precizari legate de revenirea spectatorilor pe stadioane. Este nevoie de un Ordin comun, dat de MTS si MS, care sa reglementeze conditiile in care urmeaza ca publicul sa revina in arenele sportive. Acest ordin nu se poate face peste noapte. Cred ca ne-am saturat cu totii de acte normative facute pe genunchi.

Tin permanent legatura cu cei de la Ministerul Sportului, i-am rugat tot timpul sa urgenteze procedura birocratica de emitere a ordinului, si inteleg ca acesta a plecat deja pe circuit, catre Ministerul Sanatatii. In cateva zile, el va fi publicat in Monitorul Oficial. Nu refuza nimeni sa puna in aplicare masurile anuntate de Presedintele Johannis, asa incat va rog sa nu va mai luati dupa speculatiile din media.

Este simplu sa judecam din afara. Chiar si eu, un sustinator vechi al ideii redeschidetii stadioanelor, am momente in care parca nu mai pot astepta. Dar mai este nevoie doar de putina rabdare. Stiu ca e greu, dar momentul reintoarcerii pe stadioane, pentru a sustine echipa favorita, este tot mai aproape", a scris Justin Stefan, pe Facebook.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii au susținut prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies