Gheorghe Mustata Deian Sorescu FCSB Superliga

Mustață s-a dus la Sorescu în baza FCSB și i-a cerut să transmită un mesaj. Reacția fostului dinamovist

FCSB pregătește startul play-off-ului. Vicecampioana începe de pe locul 3, la trei lungimi în spatele celor de la Farul și CFR Cluj, iar în prima etapă va înfrunta Universitatea Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 16:12
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 16:11

Cu două zile înainte de meci, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, le-a făcut o vizită jucătorilor de la FCSB în baza de pregătire de la Berceni. El a stat de vorbă cu fotbaliștii, cu antrenorul Mihai Pintiii, dar și cu managerul general Mihai Stoica.

Deian Sorescu: "Luptăm împreună pentru atingerea obiectivului. Forța Steaua!"

Jucătorii lui FCSB au cerut susținere din partea fanilor la meciul de sâmbătă cu Universitatea Craiova, iar Deian Sorescu, unul dintre cei mai noi jucători din tabăra vicecampioanei, a vorbit despre "un nou început"

"Mă bucur să vorbesc cu voi, să fiu alături de voi. Sper să ne susțineți, să fiți alături de noi sâmbătă. Să fie un început și să luptăm împreună să ne atingem obiectivul. Forța Steaua!", a spus Deian Sorescu, în momentul în care Gheorghe Mustață l-a rugat să transmită un mesaj suporterilor pe contul său de TikTok.

Obiectivul declarat al celor de la FCSB este câștigarea titlului. După înjumătățirea punctelor, FCSB se află la doar trei lungimi în spatele primelor două clasate, Farul Constanța și CFR Cluj.

Meciul FCSB - Universitatea Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Națională, în prima etapă din play-off.

Gheorghe Mustață l-a întrebat pe Mihai Stoica despre situația antrenorului de la FCSB

Managerul general de la FCSB i-a criticat din nou pe cei de la Federația Română de Fotbal, din cauza faptului că regulamentul nu-i permite lui Pintilii să fie antrenor și să dețină indicații.

„(n.r - Vom avea antrenor în următoarele săptămâni?) E foarte complicat să vă spun. Noi antrenor avem acum. Dacă lumea nu înțelege că, de când a venit Pintilii, cu staff-ul pe care îl conduce, cu Thomas Neubert, Filip, Ovidiu Petre și Marius Popa... cine nu vede că echipa asta joacă cel mai bun fotbal din ultimii ani înseamnă că nu înțelege rolul lui. Noi suntem antrenați de Mihai Pintilii și echipa joacă.

Pintilii o să aibă dreptul. O să plătim exact cum plătesc cei de la Reims în Franța. La fiecare meci, amendă pentru că nu au antrenor cu licență. În Franța există un antrenor, William Still, care nu are licență și care de 6 luni e neînvins. Pentru că e bun. Asa e situația și la noi. 

Am pus o licență pe bancă și uite ce probleme am avut cu el. Voia să antreneze săracul. El nu putea să vorbească, dar voia să antreneze. Trebuie ca Federația să vină în sprijinul ideii ca cei buni să poată antrena, dar asta bineînțeles că nu se va întâmpla pentru că e vorba de Steaua”, a spus Mihai Stoica, într-un live pe TikTok alături de Gheorghe Mustață.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!