VIDEO EXCLUSIV Lovitură pentru Petrescu! Nu i s-a permis să facă cele două înlocuiri în lotul pentru Liga 1: „ A fost o neînțelegere!”

Dan Petrescu a luat decizia de a exclude doi jucători din lotul CFR-ului pentru finalul playoff-ului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 12:30
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 12:39

Este vorba de  Roger (26 de ani, extremă stânga) și Cătălin Itu (22, mijlocaș central). Lovro Cvek (26 de ani, mijlocaș ofensiv) și goalkeeperul croat Karlo Letica (25) ar fi trebuit să îi înlocuiască în lotul pentru Liga 1, însă Liga nu a acceptat schimbarea.

Cel puțin în cazul lui Roger mutarea pare una extrem de ciudată, deoarece CFR a plătit 150.000 de euro pentru a-l aduce pe jucător mai devreme, asta în condițiile în care puteau să-l aducă gratis din vară.

„A fost o neînțelegere!”

Cristi Balaj, președintele campioanei României, a explicat în direct la PRO ARENA motivele pentru care Petrescu a recurs la aces gest.

„Legat de deciziile antrenorului, nu prea am ce să comentez. El s-a și sfătuit cu noi. A fost decizia lui de a-l înlocui pe Roger cu Letica. Acesta a fost subiectul principal pe care noi l-am discutat și decizia a fost luată de câteva zile.

Ulterior am primit și informația că nu putem să-l adăugăm conform deciziei FIFA. Dar nouă la club, când am primit înștiințarea, nu ne-a spus nimeni că nu va fi respectată decizia respectivă (legată de jucătorii care au evoluat în Ucraina și care pot fi legitimați la cluburile europene). A fost o neînțelegere aici.

Legat de Lovro, l-am scos pe Itu pentru a-i face loc, dar dacă știam că în România nu se va respecta decizia FIFA, probabil că nu l-am mai fi luat”, a explicat Cristi Balaj la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

CFR Cluj - FCSB, duminică, de la ora 20:30, în etapa a cincea din playoff-ul Ligii 1. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

Modifică setările cookies