Lovitură pentru DDB! Președintele structurii se retrage

DDB Superliga DDB, veste împortantă înainte de meciul cu Academica Clinceni! Ce titular a convins să rămână
Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 09:52
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 09:44

DDB va trebui să își aleagă un nou președinte.

Cristian Hâldan, fratele fostului fotbalist Cătălin Hîldan a preluat conducerea programului socios DDB în 2018, însă acum este gata să renunțe la post. El crede că și-a împlinit cu succes atribuțiile, în perioada mandatului său.

El a vorbit despre organizarea viitoarelor alegeri în structură, considerând că este nevoie de un nou președinte, care să fie capabil să ducă povestea la nivelul următor.

Nu mă mai înscriu la alegeri, sub nicio formă. Treaba mea a fost să ajut la pornirea acestui proiect, care din punctul meu de vedere este un real succes. Menirea mea a fost să fiu un garant moral al proiectului. În urmă cu 3 ani, toată lumea era extrem de reticentă de a da bani cuiva fără să verifice. Nu exista încredere. 

De acum încolo, trebuie să vină altcineva care să ducă programul ăsta la următorul nivel. Eu atât am putut. Baza asta de 15.000 de socios cotizanți nu o are nimeni și nu cred că va mai ajunge cineva în România la așa ceva.

Au fost și sunt vremuri foarte grele la Dinamo. Dacă nu era acest proiect, Dinamo dispărea de cel puțin un an. Proiectul DDB a fost un colac de salvare pentru Dinamo.

Știu că se lucrează pentru organizarea alegerilor. A fost vorba să se facă anul trecut, dar au fost probleme cu spaniolii, cu insolvența. În mod cert, vor fi alegeri”, a declarat Cristi Hîldan, fratele regretatului fotbalist dinamovist Cătălin Hîldan, pentru GSP.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!