Italia

Juventus are planuri mari cu Drăgușin: ”N-au vrut să-l împrumute”

Juventus are planuri mari cu Radu Drăgușin. O spune chiar impresarul fotbalistului român, Florin Manea.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 23:37
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 23:47

Torinezii nu aveau în plan să-l împrumute pe fundașul român în acest sezon. Drăgușin a ales să plece la Sampdoria pentru a prinde mai multe minute, iar în finalul acestui sezon va juca pentru Salernitana, ultima clasată, cu care va avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Juventus nu vrea să-l vândă pe Drăgușin și nu a inclus în împrumutul acestuia la Sampdoria și o clauză de cumpărare definitivă. Din sezonul următor, acesta ar putea face parte din lotul fostei campioane a Italiei.

Radu Drăgușin poate juca în sezonul viitor la Juventus

”Ei n-au vrut să l împrumute nici în vara asta, ar fi vrut să rămână în continuare acolo, să joace la U23 și echipa mare. Radu a optat să încerce această aventură cu toate că a fost un risc imens. Putea să meargă să nu joace la Sampdoria, putea să vină la Salernitana să nu joace.

El a ales să plece, Juventus a zis „Da, bine te lăsăm să pleci, dar nu există nici o opțiune de cumpărare, niciun mod în a da cuiva șansă să te cumpere, iar la vara te vei întoarce”.

Ei mi-au spus la un moment dat că îl văd că înlocuitorul celor 2 (n.r. Chiellini și Bonucci), mi-au și spus că într-un an jumate l-ar vedea în prima echipa a lui Juventus. Mă bucură că rămâne cu picioarele pe pământ, am vorbit cu el și după meciul cu Milan, e același copil normal, modest”, a declarat Florin Manea pentru Antena Sport.

Drăgușin a bifat 18 meciuri în acest sezon, pentru Sampdoria și Salernitana, în Serie A și Cupa Italiei. Site-urile de specialitate îl evaluează pe fundașul de 20 de ani la 3,5 milioane de euro.

Modifică setările cookies