Juventus are planuri mari cu Drăgușin: ”N-au vrut să-l împrumute”

radu dragusin juventus Salernitana Italia Radu Drăgușin
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 23:37
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 23:47

Juventus are planuri mari cu Radu Drăgușin. O spune chiar impresarul fotbalistului român, Florin Manea.

Torinezii nu aveau în plan să-l împrumute pe fundașul român în acest sezon. Drăgușin a ales să plece la Sampdoria pentru a prinde mai multe minute, iar în finalul acestui sezon va juca pentru Salernitana, ultima clasată, cu care va avea ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Juventus nu vrea să-l vândă pe Drăgușin și nu a inclus în împrumutul acestuia la Sampdoria și o clauză de cumpărare definitivă. Din sezonul următor, acesta ar putea face parte din lotul fostei campioane a Italiei.

Radu Drăgușin poate juca în sezonul viitor la Juventus

”Ei n-au vrut să l împrumute nici în vara asta, ar fi vrut să rămână în continuare acolo, să joace la U23 și echipa mare. Radu a optat să încerce această aventură cu toate că a fost un risc imens. Putea să meargă să nu joace la Sampdoria, putea să vină la Salernitana să nu joace.

El a ales să plece, Juventus a zis „Da, bine te lăsăm să pleci, dar nu există nici o opțiune de cumpărare, niciun mod în a da cuiva șansă să te cumpere, iar la vara te vei întoarce”.

Ei mi-au spus la un moment dat că îl văd că înlocuitorul celor 2 (n.r. Chiellini și Bonucci), mi-au și spus că într-un an jumate l-ar vedea în prima echipa a lui Juventus. Mă bucură că rămâne cu picioarele pe pământ, am vorbit cu el și după meciul cu Milan, e același copil normal, modest”, a declarat Florin Manea pentru Antena Sport.

Drăgușin a bifat 18 meciuri în acest sezon, pentru Sampdoria și Salernitana, în Serie A și Cupa Italiei. Site-urile de specialitate îl evaluează pe fundașul de 20 de ani la 3,5 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!