Lovitura de la miezul noptii! Cum a ramas Steaua fara galerie cand nu se astepta! Anuntul primit noaptea trecuta

Lovitura de la miezul noptii! Cum a ramas Steaua fara galerie cand nu se astepta! Anuntul primit noaptea trecuta

►In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

FRF a emis o pedeapsa "Capitala" in aceasta noapte. Steaua, Dinamo si Rapid s-au trezit ca trebuie sa raspunda pentru problemele de la ultimele meciuri.

Comisia de Disciplina a FRF a anuntat in aceasta noapte ca Steaua va trebui sa joace doua meciuri fara suporteri in cele doua peluze de pe National Arena, in urma incidentelor de la meciul retur din Cupa, cu Dinamo.

Steaua a primit o sanctiune care prevede programarea a doua jocuri pe teren propriu fara spectatori in peluzele Nord si Sud, plus sectoarele 16, 17, 18, 26, 27, 28 ale stadionului Steaua si o penalitate sportiva de 50.000 de lei.

Pentru Dinamo, Comisia de Disciplina a decis programarea a doua jocuri pe teren propriu fara spectatori in peluzele stadionului Dinamo si o penalitate sportiva de 50.000 de lei.

Rapid a fost sanctionata cu programarea a doua jocuri pe teren propriu fara spectatori in sectoarele H si G ale Peluzei Nord si o penalitate sportiva de 30.000 de lei in urma partidei cu FC Clinceni, din prima etapa a play-off-ului Ligii a II-a.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies