Lovitura de 66.000 € pentru CFR Cluj, in plina greva a jucatorilor! Vasile Maftei a castigat procesul impotriva clubului

Lovitura de 66.000 € pentru CFR Cluj, in plina greva a jucatorilor! Vasile Maftei a castigat procesul impotriva clubului

Situatie critica la CFR Cluj. Din cauza restantelor financiare, jucatorii au refuzat sa se antreneze. DETALII AICI

Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF a obligat clubul CFR Cluj la plata sumei de 66.000 de euro catre fostul sau jucator Vasile Maftei, reprezentand restante salariale din perioada ianuarie-aprilie 2014, informeaza site-ul oficial al LPF.

"Respinge cererea de suspendare formulata de parat (n.r. - CFR Cluj) ca neintemeiata. Admite cererea de chemare in judecata. Obliga paratul la plata sumei de 66.000 euro, pentru perioada ianuarie- aprilie 2014 si 455 lei taxa de procedura. Cu recurs", se arata in solutia CNSL.

De asemenea, clubul FC Brasov a fost obligat la plata sumei de 23.750 de euro "cu titlu de salariu ianuarie-mai 2014 si onorariu pentru participare in meciuri" catre fundasul Crisitian Ionescu si 455 lei taxa de procedura.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cluj-Napoca devine oraș verde, cu 100 de milioane de euro, bani europeni. Autobuze autonome și străzi smart
BRAT
Modifică setările cookies