LOVITURA de 2 milioane de euro la Dinamo! Dezvaluire incredibila: "M-am simtit fortat sa fac asta!" Cum au pierdut banii:

LOVITURA de 2 milioane de euro la Dinamo! Dezvaluire incredibila: "M-am simtit fortat sa fac asta!" Cum au pierdut banii:

Dinamo l-a lasat sa plece pe Balgradean, gratis, un jucator de 2 milioane de euro.

Plecarea lui 'Pufi' de la Dinamo a surprins pe toata lumea. Cu 94 de meciuri in Liga I, el era unul dintre cei mai buni jucatori, cat si unul dintre cei mai experimentati din lotul 'cainilor'.

CAUZELE

Pentru ca nu mai putea sa il plateasca, iar jucatorul a refuzat diminuarea salariala, Dinamo s-a despartit de Balgradean.

"Sunt in discutii cu trei echipe din strainatate. Astept, cred ca e o chestiune de ore. Am fost putin stresat, dupa ce am reziliat contractul, pentru ca nu aveam nimic sigur. Am reziliat pe cale amiabila, am renuntat la bani, mi s-au platit o parte din bani. 50% mi s-au dat din restantele pe care le aveam de primit. Putin m-am simtit fortat sa reziliez.

Am fost, sunt si voi ramane dinamovist. Au venit niste jucatori de valoare in aceasta vara si sper ca Dinamo sa realizeze minim un loc trei", a spus Balgradean pentru Digi.

Portarul are 26 de ani si juca la Dinamo inca din 2010. El este cotat la 2 milioane de euro, potrivit transfermarkt. In trecut, a fost dorit si de Reghecampf la Steaua, cat si de clubul Standard Liege, insa mutarile au picat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies