VIDEO EXCLUSIV Listă de antrenori la FCSB pentru Gigi Becali: "Eu cred că s-ar întoarce în condițiile astea!"

FCSB a suferit o nouă umilință în Conference League, tot contra lui Silkeborg, tot 0-5, iar mai mulți specialiști s-ar fi așteptat ca Nicolae Dică să demisioneze imediat după partida cu formația daneză.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 16:57
Data actualizarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 16:57

Totuși, Dică a anunțat la finalul meciului cu Silkeborg că nu se gândește să demisioneze. De partea cealaltă, patronul Gigi Becali a recunoscut că s-a gândit, joi seară, să angajeze un antrenor străin, însă, în cele din urmă, a hotărât, cel puțin pentru moment, să îl păstreze pe cel care a semnat în luna iulie.

Valeriu Răchită: "Eu cred că Gâlcă s-ar întoarce la FCSB dacă i se oferă un contract ferm"

Valeriu Răchită, fostul fundaș al Stelei, îi propune o altă strategie lui Gigi Becali după șapte ani în care FCSB nu a mai cucerit titlul și avansează și o listă cu posibili înlocuitori pentru Nicolae Dică.

Cele trei nume menționate de Răchită sunt Victor Pițurcă, Cosmin Olăroiu și Costel Gâlcă, toți antrenori cu experiență și performanțe importante în carieră. Chiar dacă este greu de crezut că vreunul dintre cei trei ar accepta o ofertă de la FCSB, Răchită crede că inclusiv Gâlcă, tehnician care a spus că nu va mai reveni niciodată la formația bucureșteană, ar accepta să se întoarcă în anumite condiții, care să îi garanteze libertate totală la echipă.

"Poate Gigi Becali, după șapte ani în care nu mai câștigă campionatul, o să ia o decizie în favoarea a ceea ce înseamnă fotbal profesionist. Mă gândesc că investește foarte mulți jucători, cumpără și să dea pe mână unui profesionist clubul din punct de vedere managerial, cu contract de management, un an de zile, doi ani, cu obiective clare, asumate de ambii, iar Gigi Becali să stea la lojă, să se uite la meci ca la un spectacol.

E foarte greu pentru că am văzut ce spune, Gigi Becali, dar sunt oameni. Mă gândesc la Victor Pițurcă, care ar putea face lucrul ăsta. Mai este un Olăroiu, mai este un Costel Gâlcă. Dacă ar avea un contract ferm cu Gigi Becali, în care să i se garanteze că tot ceea ce înseamnă club din punct de vedere sportiv decide el, eu cred că s-ar întoarce și Costel Gâlcă.

În niciun caz Marius Croitoru! El a făcut câteva rezultate buni la Botoșani, unde avea susținerea patronului, nu era presiunea publicului, a presei, dar uite, s-a dus la Craiova și n-a rezistat decât câteva luni. la FCSB este de 10 ori mai greu", a spus Valeriu Răchită, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

VIDEO Rezumat FCSB - Silkeborg 0-5

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!