LIGA FALIMENT! Un alt club a fost scos la vanzare! Patronul se da batut: "Nu ne mai ajung banii din drepturile TV"

LIGA FALIMENT! Un alt club a fost scos la vanzare! Patronul se da batut: "Nu ne mai ajung banii din drepturile TV"

Liga I se confrunta cu cea mai neagra criza din istoria ei. Dupa Ceahlaul, un alt club amenintat de faliment a fost scos la vanzare, dar ofertele intarzie sa apara.

Ioan Neculaie de la Brasov anunta ca nu mai poate sa sustina echipa si asteapta un investitor care sa preia conducerea. Neculaie spune ca cedeaza clubul si fara bani, doar ca sa scape de faliment. Jucatorii si antrenorul s-au plans recent de faptul ca nu si-au mai primit salariile de luni bune.

Brasov e pe locul 9 in clasamentul Ligii I.

"Nu il inchid, dar il dau si gratis, numai sa-l ia cineva. As avea bani de luat, dar cine mi-i da!?

Doar numele orasului Brasov si numele meu ma mai fac sa bag bani la aceasta echipa, nu vreau sa ajungem in liga a 2-a sau a treia si nu as putea sa-mi leg numele de falimentul acestui club, cu o istorie de aproape 79 de ani.

Asa, prin telefon si prin ziare au tot aparut investitori care spunea ca vor sa cumpere clubul, dar cu mine nu a vorbit nimeni.

De ce? Fotbalul necesita bani cheltuiti. Cu exceptia a doua-trei cluburi care au si castigat, restul mananca bani la greu.

Nu ne ajung banii din drepturi tv. Marile nenorociri ale fotbalului, ale sportului in general, se numesc impozitele si taxele. Niciun guvernant nu s-a aplecat asupra lor sa ia niste decizii radicale, cum s-au luat in alte tari", a spus Ioan Neculaie la Dolce.

Liga I se confrunta cu o criza fara precedent. Majoritatea echipelor au probleme financiare si cu legea. Ieri, actionarii Petrolului au fost saltati de DNA si retinuti pentru 24 de ore. Ceahlaul si CFR au fost scoase la vanzare, dar pana acum nu s-au gasit proprietari. O analiza poate fi citita aici. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies