Cum l-au capturat, de fapt, polițiștii greci pe milionarul brașovean Ioan Neculaie, în Salonic

Ioan Neculaie ioan neculaie arestat Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Februarie 2022, 16:02
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2022, 16:23

Fostul patron al formației FC Brașov închiriase o reședință de lux în Salonic, Grecia. 

Potirivit gandul.ro, milionarul brașovean în vârstă de 64 de ani a fost prins în Salonic (Grecia), în timp ce conducea un autoturism închiriat marca Mercedes.

Ioan Neculaie, filat într-o benzinărie 

Polițiștii l-ar fi urmărit pe omul de afaceri brașovean din momentul în care acesta a oprit bolidul într-o bezinărie pentru a alimenta. Conform sursei mai sus menționată, Neculaie a fost urmărit până când oamenii legii au fost siguri că el se află la volanul mașinii. 

Neculaie și-ar fi schimbat look-ul din momentul în care s-a emis mandat de arestare, însă n-a putut să-i pună pe polițiști pe o pistă greșită. 

Neculaie fusese dat în urmărire internațională, ca urmare a condamnării pe care a primit-o de la Curtea de Apel Brașov, la doi ani și două luni de închisoare, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a notat Monitorul Expres. 

Ce a scris IGPR despre Ioan Neculaie

”Având în vedere mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 21.01.2022, pe numele numitului Neculaie Ioan, condamnat definitiv la o pedeapsă cu închisoarea, de 2 ani şi 6 luni cu executare, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor, în urma activităţilor investigative efectuate de IPJ Braşov, cu sprijinul comenzii IGPR, în colaborare cu DOS, DIC, CCPI, Centrul SELEC, poliţiştii greci, coordonaţi de şeful ENFAST din nordul Greciei, astăzi, 29.01.2022, au depistat persoana urmărită pe numele căreia fusese emis un mandat european de arestare şi au condus-o la sediul organului competent, în vederea confirmării şi punerii în executare a mandatului”, a anunțat IGPR, în urmă cu trei zile.

FC Brașov, faliment în 2017

FC Brașov a intrat în faliment în 2017, după ce clubul a acumulat peste 10 milioane de euro datorie, dintre care 5 milioane de euro la fisc. Ioan Neculaie avea de recuperat, de asemenea, 1,3 milioane de euro din club.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!