ASA Targu Mures Bogdan Mara Steaua Superliga

Lider in Liga I, ASA anunta: "Noi nu le luptam cu Steaua! Ei transfera pe 700.000, noi avem jucatori liberi de contract!"

ASTRA 1-5 ASA TARGU MURES | Dupa doua etape din noul sezon, ASA si Steaua sunt din nou primele clasate din Liga I, la fel ca si in campionatul trecut.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iulie 2015, 08:57
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2015, 10:35

Cei de la ASA sunt rezervati dupa victoria zdrobitoare in fata Astrei, cu 5-1, la Giurgiu, si spun ca nu se pot compara cu Steaua. Cele doua rivale s-au intarit masiv in aceasta vara, insa ASA a luat numai jucatori liberi de contract, in timp ce Steaua a fost singurul club din Liga I care a platit pentru transferurile sale.

"Noi nu ne luptam la campionat momentan. Steaua a cumparat jucatori pe 500.000-600.000-700.000 de euro, fotbalisti de valoare, noi avem jucatori liberi de contract si pe bani putini. Noi ne vom lupta, ca si pana acum, ne vom juca sansa meci de meci si daca vom avea un culoar bun vom vedea. Obiectivul nostru este acela de a ne califica in play-off, dupa care tot ce vom obtine va fi binevenit. Vrem mai intai sa omogenizam echipa, dupa care vom putea vorbi de mai multe lucruri"


"Steaua n-a avut un inceput extraordinar, dar a batut in deplasare in preliminariile Champions League, apoi s-a impus de o maniera categorica la Severin, cu Pandurii, a inceput sa joace mai bine. Steaua este o echipa valoroasa, cea mai buna de la noi, cu jucatori de valoare, este principala candidata la titlu sezonul acesta, fara drept de apel"
, a declarat Mara de la ASA la DigiSport.

Modifică setările cookies