Marius Sumudica Astra Superliga

"Ce rusine! Nu poti sa te prezinti asa la un joc!" Sumi, despre noua criza din fotbalul romanesc: "Toti fug de noi, nu mai pot sa fac nimic"

Astra 1-5 ASA | Marius Sumudica s-a plans de "lotul subtire pe care il are Astra" si a vorbit despre noua criza din fotbalul romanesc

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Iulie 2015, 23:08
Data actualizarii: Duminica 19 Iulie 2015, 23:22

Sumudica pune rezultatul din meciul cu Targu Mures pe seama erorilor personale, dar si a crizei de atacanti de la Astra.

Pe lista sunt mai multe nume, dar strainii nu mai vor sa auda de Romania.

"M-am chinuit sa aduc atatia atacanti... nu reusesc, le e frica de Romania, cer banii inainte. Fug imediat si spun ca in Romania nu se platesc jucatorii. Am tot incercat sa aduc, dar nu pot sa fac nimic."

"Nu avem atacant. Sunt nevoit sa joc cu Budescu, dar el nu este atacant."

"Nu se poate sa te prezinti asa la un juc. Nu imi amintesc cand am pierdut ultima data cu 5-1. Am luat foarte usor primele trei goluri, e greu sa joci asa. Ducem lipsa, inca nu avem jucatorii de care avem nevoie."

"E rusinos modul in care am pierdut, dar campionatul e lung, se joaca. Fata de anul trecut am pierdut jucatori, pe Laban, pe Florescu, Alibec, Ben Youseff..."

"Silviu Lung a gresit, dar trebuie sa isi ridice singur moralul, e un jucator de nationala. A prins o zi nefasta."

"E greu sa joci in ritmul asta. Dupa meciul cu Inverness, jucatorii au dormit doar doua ore. La 5 dimineata am plecat de acolo.", a declarat Sumudica la DigiSport.

Modifică setările cookies