Gigi Becali Laurentiu Reghecampf Steaua Liga 1
Live Blog

GIGI'S BACK IN TOWN

LIBERTATĂ, alta dată! Becali nu a mai fost lasat sa iasa azi din puscarie! Explicatia Penitenciarului Poarta Alba:

Becali ar fi trebuit sa iasa astazi din inchisoare pentru 24 de ore

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Mai 2014, 09:43
Data actualizarii: Vineri 09 Mai 2014, 13:53
11:25 09 May

Reactia oficiala a Penitenciarului Poarta Alba:

“Detinutul Gigi Becali nu a iesit din Penitenciar si nici nu va iesi in cursul zilei de azi. Ziua libera pe care o va primi urmeaza sa fie stabilita de conducere”, a declarat purtatorul de cuvant al Penitenciarului Poarta Alba, Gabriel Botezan, pentru publicatia Fanatik.

10:08 09 May

Gigi Becali nu va iesi astazi din inchisoare! Lucrurile s-au complicat, iar Penitenciarul Poarta Alba a amanat permisiunea lui Becali de a parasi inchisoarea pentru 24 de ore.

09:58 09 May

E agitatie mare la casa lui Becali din Pipera, dar nimeni nu intelege ce se intampla in aceste momente.

Familia e nerabdatoare sa-l vada acasa, insa sunt surse care sustin ca patronul Stelei nu va primi permisiunea de 24 de ore astazi, pentru ca a plecat deja la munca la Academia lui Hagi.

Poate fi o diversiune prin care Becali sa 'fenteze' lumea care il asteapta in Pipera si sa ajunga, cumva, direct la familie, sau pur si simplu lucrurile sa se fi complicat, iar Penitenciarul Poarta Alba sa nu fi aprobat permisiunea de eliberare pentru 24 de ore.

08:42 09 May

Vineri, toata ziua, ai LIVE la Sport.ro si LIVE BLOG pe www.sport.ro cu tot ce face Gigi Becali in prima zi de libertate.

Stelistii nu vor primi trofeul la Cluj pentru titlu 25. Pot veni la Becali cu cel pe care l-au castigat anul trecut ! Patronul a intrat la inchisoare inainte sa se bucure de el cu stelistii.

Reghe, Chipciu si Gardos vor ajunge la vila lui Becali din Pipera, direct de la Cluj. "Steaua, pentru patronul nostru, reprezinta totul, dar inainte de meciurile nostare, cred eu, este familia!", spune Reghecampf.

Dupa aproape un an, Becali isi va revedea si oile, atat de dragi lui! "Aici stau cu animalele, mai tund 3, 4 oi, eu le-am tuns. 3, 4 pe zi. Mai dau la vaca, dau la gaini. Altfel simti viata.", spunea Gigi Becali in 2009, la ProTV.

300x250
VIDEO PROTVPLUS.RO
Presa internațională, la picioarele lui David Popovici: „Noul Tarzan al înotului”, „Omul care nu are limite”
Modifică setările cookies