Champions League vali lemnaru Superliga

Cazul complet neasteptat al fostului stelist care da acum probe in liga a 3-a! A fost adus sa fie GOLGETER pentru Champions League, acum e intr-o situatie incredibila

Vali Lemnaru a suferit o cadere de forma incredibila! Acum 3 ani, atacantul era golgeter in Liga 1 si era transferat de Steaua. Astazi, da probe pentru a juca in Liga a 3-a!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Iulie 2017, 13:35
Data actualizarii: Luni 17 Iulie 2017, 13:38

Ajuns la 33 de ani, Lemnaru isi doreste sa joace din nou la U Cluj, echipa unde a avut cele mai importante performante individuale din cariera. Varful transferat de Becali in 2014 special pentru a-i oferi solutii ofensive lui Constantin Galca inaintea preliminariilor Champions League spera acum sa treaca probele si sa joace din nou pentru Universitatea.

"Isi doreste sa revina. Se va pregati cu noi si vom vedea la ce nivel de pregatire se afla. Sustine probe, de ce sa ne ascundem? Noi avem lotul conturat in mare masura. Il vom urmari la antrenament",
a spus Ioan Ovidiu Sabau pentru actualdecluj.ro.

Vali Lemnaru a fost golgeterul lui U Cluj in sezonul 2013-2014, cu 13 goluri marcate. A fost al doilea in Liga 1, dupa Liviu Antal (16), aflat atunci la Vaslui. Dupa despartirea de Steaua, Lemnaru a mai trecut pe la U Cluj, Petrolul, East Riffa din Bahrain, Academica Clinceni si ASA Tg. Mures. Sezonul trecut n-a marcat niciun gol.
 
 

Modifică setările cookies