Le infig sageata in inima?! Steaua, favorita clara la VICTORIE in aceasta seara! Ce cota are sa UMILEASCA Navodariul:

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Septembrie 2013, 19:57

	Le infig sageata in inima?! Steaua, favorita clara la VICTORIE in aceasta seara! Ce cota are sa UMILEASCA Navodariul:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Steaua se pregateste pentru re-debutul in Liga Campionilor cu un meci impotriva Sagetii Navodari, una dintre nou promovatele Ligii 1.

Cu 10 puncte acumulate in 4 meciuri, dar si cu doua restante impotriva Astrei si a Concordiei Chiajna, Stelistii vor intalni in aceasta seara, in etapa a 7-a a campionatului, Sageata Navodari, echipa antrenata de Tibi Selymes.

Favorita clara sa victorie, cel putin prin prisma traditiei si a cotei jucatorilor, Steaua este vazuta invingatoare si de pariori, care vad o partida extrem de dezechilibrata.

Steaua a castigat 3 meciuri din 3 posibile pe teren propriu, in Liga 1, iar vizita celor de la Sageata ii poate aduce cea de-a 4-a victorie consecutiva, spun casele de pariuri, care le acorda microbistilor o cota de doar 1.22 pentru victorie.

Mai mult, Steaua are o cota extrem de mica si la un scor "mai aspru", cel putin doua goluri ale Stelei fiind cotate cu 1.40, in timp ce 3 goluri inscrise de echipa lui Reghecampf au o cota de 2.40

Argumentul in favoarea acestor cote mici este dat si de faptul ca Steaua a inscris, in 15 din ultimele 20 de meciuri jucate acasa, peste 2 goluri, fiind una dintre cele mai prolifice echipe din campionat pe teren propriu.

De cealalta parte, o victorie a oaspetilor le poate aduce pariorilor de 10 ori mai mult, in timp ce un meci incheiat la egalitate le-ar multiplica suma de 5 ori.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT