Lazio adoptă modelul CFR-ului! Italienii îl vor pe Ermal Krasniqi! Cât cere Neluțu Varga pentru jucătorul său 

Ermal Krasniqi CFR Cluj Lazio Roma Nelutu Varga Superliga Ermal Krasniqi
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 21:08
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 21:09

Lazio este interesată de Ermal Krasniqi, atacantul adus în această iarnă de Dan Petrescu la CFR Cluj.

CFR Cluj nu a impresionat în primul meci cu Lazio, 0-1, din șaisprezecimile UEFA Conference League. Chiar dacă a evoluat din minutul 15 cu om în plus, de la intervenția lui Patric (29 ani) asupra lui Ermal Krasniqi (24 ani), campioana României nu a izbutit să obțină un rezultat pozitiv pe Olimpico. 

Ermal Krasniqi, remarcat de Maurizio Sarri

Însă, CFR Cluj poate da o lovitură financiară în urma dublei cu Lazio, în ciuda faptului că nu se va califica în optimi. Potrivit ProSport, oficialii clubului din Italia au pus ochii pe Ermal Krasniqi și s-au interesat care ar fi prețul extremei. Conform aceleiași surse, Neluțu Varga ar fi dispus să renunțe la jucătorul pe care l-a cumpărat în această iarnă de la FC Balkani, adversa CFR-ului din grupele Conference League, în schimbul a 200.000 de euro, numai pentru 5 milioane de euro. 

De altfel, Maurizio Sarri (64 ani) l-a remarcat pe Krsniqi înaintea primului meci, fiind singurul jucător din lotul CFR-ului pe care tehnicianul italian l-a evidențiat.

„Cu siguranță doi-trei jucători sunt de nivel excelent, de interes internațional. L-am văzut pe Krasniqi și mi se pare un jucător puternic, un jucător pregătit pentru orice piață”, au fost cuvintele lui Maurizio Sarri de la conferința de presă. 

Ermal Krasniqi a disputat 6 meciuri în toate competițiile de la sosirea în Gruia, în care a marcat două goluri, cu Farul Constanța, 3-0, și FC Argeș, 3-1, și a oferit o pasă decisivă.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!