VIDEO EXCLUSIV Laszlo Dioszegi, noi detalii despre negocierile cu atacantul Claudiu Keșeru. Ce salarii au jucătorii de la Sepsi

Claudiu Keșeru (35 de ani) a fost la un pas de Sepsi în această vară, după despărțirea cu cântec de FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 12:44
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 14:34

Laszlo Dioszegi a dezvăluit că negocierile cu atacantul au picat din cauza pretențiilor salariale pe care le-a avut acesta.

Keșeru și-ar fi dorit un salariu de peste 10.000 de euro, ceea ce Sepsi nu i-a putut oferi, existând un plafon la nivelul clubul. Dioszegi susține că jucătorii clubului din Sfântu Gheorghe încasează în momentul de față salarii între 5000 și 8000 de euro.

Sepsi OSK are ca obiectiv menținerea pentru cât mai multe sezoane în Liga 1

„Să ne menținem cât mai mult în Liga 1 și să fim în mijlocul clasamentului cât mai mult timp. Nu avem capacitatea financiară de a discuta de lupta la titlu sau podium. Normal că ne-am dori, dar e foarte greu. N-avem resursele financiare să aducem jucători. La noi, salariile sunt între 5.000 și 8.000. Acum nu știu dacă e cineva cu 10.000. Au fost Safranko și Tandia cu 10.000.

Nu avem de unde să băgăm mâna. Avem contracte de sponsorizare și reclamă, e un buget aproape fix și nu putem băga mâna adânc în buzunar. De aceea nu a ajuns nici Claudiu Keșeru. Noi i-am spus că putem să-i dăm cel mult 10.000. Noi am crezut că va veni, dar UTA a băgat mâna mai adânc în buzunar și a ales UTA”, a spus Laszlo Dioszegi, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a încheiat pe prima poziție în playoff-ul Ligii 1 în sezonul precedent.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!