Lacrimile lui Alexe: "Ma uit in tribune dupa tatal meu dar nu e!" Cum l-a reinventat Bonetti si ce mesaj i-a transmis antrenorul inainte de meci:

Autor: Sport.ro
Luni 16 Aprilie 2012, 23:33

	Lacrimile lui Alexe: "Ma uit in tribune dupa tatal meu dar nu e!" Cum l-a reinventat Bonetti si ce mesaj i-a transmis antrenorul inainte de meci:

Concordia 1-3 Dinamo / Marius Alexe a marcat primele sale goluri dupa multe luni de seceta si perioada extrem de grea in viata personala a jucatorului.

"Este o victorie frumoasa, ne doream cele 3 puncte. Am avut noroc pana acum ca am ramas la varf prin prisma rezultatelor. Trebuie sa castigam fiecare. In vestiar era o atmosfera buna, jocul nu ne iesea si pierdeam.

Am trecut printr-o perioada grea in viata mea si in cariera mea. Acum incerc sa trec peste.

Toata lumea m-a sustinut dupa pierderea tatalui. A fost o perioada grea pentru mine si familia mea. Chiar in ziua in care implineam 22 de ani mi-am pierdut tatal.De cand am inceput fotbalul, a fost la fiecare meci. Incerc la fiecare meci sa-l vad in tribuna dar nu e. Cu siguranta se uita la mine de sus. De acum, toate golurile le dedic mamei mele, cea care ma sprijina cel mai mult acum. Eu sunt foarte apropiat de familia mea, acum mi-e greu că cineva lipseste din casa.

"Mister" mi-a spus ca eu trebuie sa joc varf, ca o sa ma bage cat mai mult fata. El m-a debutat la Dinamo, ii multumesc pentru increderea acordata. Chiar inainte de meci mi-a spus ca trebuie sa marchez de 2 ori, nu o data. Chiar si dupa primul gol mi-a spus asta. Ii multumesc si domnului Ciubotariu, imi pare rau ca nu am continuat. Eu am invatat cate ceva de la fiecare antrenor"
a spus Marius Alexe dupa meciul cu Concordia Chiajna in care a marcat de 2 ori.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, duminică 29 martie. 38 de decese
BRAT