Moment EMOTIONANT la Chiajna! Alexe, primele goluri din 2012! Cui a dedicat reusitele din meciul cu Concordia: FOTO

Autor: Sport.ro
Luni 16 Aprilie 2012, 22:13

	Moment EMOTIONANT la Chiajna! Alexe, primele goluri din 2012! Cui a dedicat reusitele din meciul cu Concordia: FOTO

Omul pe care Dario Bonetti vrea sa-l exporte in Serie A la vara a reusit in sfarsit sa sparga gheata in 2012. Alexe a deschis scorul pentru Dinamo la Chiajna cu Concordia.

Bonetti si-a pus toti fanii in cap cand a anuntat ca vrea sa renunte la Danciulescu, dar i-ar putea recuceri prin resuscitatea lui Marius Alexe. Atacantul a marcat in minutul 32 cu capul din careu intr-un moment in care dinamovistii erau dominati copios de gazde. Alexe a luat imediat dupa gol un tricou negru de pe banca cu chipul tatalui sau pe el si l-a aratat spre cer. Acesta a decedat iarna trecuta, cand Alexe era in cantonament cu Dinamo in Turcia. Chiar inainte de meci, dinamovistul a povestit prin ce drama a trecut la aflarea vestii ca a ramas fara un parinte.

"Mereu cu gandul la tine, tata!", scria pe tricoul lui Alexe.

"Stau cu parintii, sunt un copil. Tatal meu era stalpul casei si punctul meu de sprijin si de echilibru in viata. El ma aducea cu picioarele pe pamant cand jucam bine. Era psihologul si profesorul meu. De la 10 ani, de cand jucam la Electroaparataj, stiu unde sa-l caut cu privirea in tribuna. Acum nu-l mai gasesc. Numai singur pot trece peste asta. I-am spus mamei: Lasati-ma sa ma inchid in camera, sa ma uit in gol vazandu-l pe tata, sa sufar si sa plang", a declarat Alexe.
 
Alexe nu mai marcase din 17.10.2011, de la Piatra Neamt cu Ceahlaul cand a fost 5-0 pentru Dinamo. In Stefan cel Mare n-a mai marcat de un an de zile.

UPDATE: Alexe a inscris si golul 2 al lui Dinamo, din penalty. A scos din nou tricoul negru.
(Foto: www.prosport.ro)

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Comisia Europeană ar putea renunţa la planul de ieşire din izolare, anunţat pentru miercuri
BRAT