"Prima repriza a fost catastrofala! Dar mai bine asa decat sa pierdem ca in meciul cu Dinamo!"

Autor: Sport.ro
Luni 25 Octombrie 2010, 22:45

	"Prima repriza a fost catastrofala! Dar mai bine asa decat sa pierdem ca in meciul cu Dinamo!"

Steaua a jucat slab cu Pandurii, dar a castigat! Duckadam e fericit ca echipa a castigat, chiar daca jocul elevilor lui Lacatus a lasat de dorit!

"Am obtinut o victorie importanta, dar din pacate am facut un joc slab in prima repriza. Nu stiu daca a fost oboseala, poate mai degraba a fost vorba de subestimarea adversarului, de aia nu am mai dat randamentul din partidele cu Sportul sau cu Napoli. Am avut o prima repriza catastrofala, baietii au crezut ca doar simpla lor prezenta pe teren rezolva meciul. Daca nu depui efort in toate meciurile, risti sa nu castigi, pentru ca adversarii vin sa-si dea viata. Totusi, de multe ori prefer punctele unui joc straluict, pentru ca, sa nu uitam, cu Dinamo am jucat bine, dar am pierdut. Pana al urma e bine ca totul s-a terminat cu bine pentru noi", a declarat Helmuth Duckadam la Sport.ro.

"A fost un meci dificil, am intalnit o echipa intr-o forma fizica buna. Odata cu trecere timpului, odata cu indicatiile lui Marius Lacatus de la pauza, am reusit sa ne impunem. Au fost doua reprize diferite, prima a fost slaba din partea noastra, dar in cea de-a doua am dominat clar si au venit si golurile, am alternat momentele bune cu cele mai putin bune. Au fost meciuri in care am jucat foarte bine si am pierdut, e mai bine asa. Echipele mici au facut meciuri bune in acest campionat, va fi un meci greu cu Sportul in Cupa Romaniei" , a spus si Narcis Raducan la Sport.ro

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies