Lacatus: "Le cer suporterilor sa se poarte cum trebuie. Daca Muresan sta pe banca, poate fi o provocare"

Autor: Sport.ro
Vineri 29 Februarie 2008, 13:59
"CFR-UL SA NU SE OCUPE ATAT DE MULT DE BUCURESTI"

Razboiul dinaintea marelui meci Steaua - CFR a inceput. Dupa ce a anuntat ca va sta pe banca la marele derby din Ghencea, Lacatus i-a avertizat astazi pe fanii stelisti sa nu raspunda provocarilor si i-a sfatuit pe cei de la CFR Cluj sa isi vada de orasul lor si sa nu se implice atat de mult in Bucuresti.

"Ca intotdeauna cand au fost alaturi de noi, suporterii au demonstrat ca pot fi al 13-lea jucator. Ii cunosc, au capul pe umeri, chiar daca unii dintre ei sunt fanatici si fac un apel la fani sa nu reactioneze la ce incearca domnul Muresan sa faca. Prezenta lui pe banca tehnica nu poate decat sa incite publicul la violenta. Sigur asta isi doreste, o reactie negativa a suporterilor la adresa lui si poate suspendarea terenului nostru, avand in vedere ca suntem recidivisti. Avem nevoie de suporteri si le cer sa-si incurajeze echipa si sa ignore prezenta lui pe banca. Nu stiu de ce s-a ajuns la asemenea lucruri. Nu stiu daca a existat vreun conducator care sa pateasca ceva in Ghencea. Daca Ramon Calderon a stat in loja bine-merci, la fel de bine ar putea si dumnealui sa-l priveasca de acolo. Din cate stiu eu, Gigi Becali nu a stat pe banca la Cluj, ci foarte aproape de conducatorii CFR-ului", a spus Marius Lacatus.

CCR reia dezbaterea pe tema completurilor de trei judecători de la Înalta Curte. Luarea unei decizii, amânata de două ori
BRAT