"La propunerea CCA a fost introdusa aceasta sanctiune!" Regula anti Sumudica! Cum vor fi sanctionati antrenorii colerici din Liga 1

"La propunerea CCA a fost introdusa aceasta sanctiune!" Regula anti Sumudica! Cum vor fi sanctionati antrenorii colerici din Liga 1

Antrenorii vor fi sanctionati pentru iesirile nervoase din timpul meciurilor.

Antrenorii echipelor din primele trei esaloane ale Romaniei vor fi suspendati o etapa pentru cumulul a patru cartonase galbene, conform unei decizii adoptate, duminica, de Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal.

"La propunerea Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost introdusa o sanctiune pentru antrenorii care au un comportament nesportiv pe marginea terenului si acumuleaza implicit cartonase galbene pe durata unui sezon competitional.

Daca pana acum aceste avertismente nu se cumulau, de acum inainte antrenorii care vor acumula patru cartonase galbene vor primi o etapa de suspendare. In Cupa Romaniei aceasta sanctiune se va aplica la cumulul a doua cartonase. Pedeapsa va fi insotita de o sanctiune financiara", a spus Razvan Burleanu.

Probabil aceasta regula ii va da multe batai de cap lui Sumudica, antrenorul campioanei Romaniei fiind cunoscut pentru modul coleric in care se manifesta pe marginea terenului in timpul meciurilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aur pentru România. Ancuța Bodnar și Simona Radiș au cucerit titlul olimpic la dublu vâsle
BRAT
Modifică setările cookies