La inceput a fost Fulgerul, acum a venit TUNETUL si ceasurile s-au dereglat: in Timisoara ora 21:45 a devenit ora 11:00!

Autor: Sport.ro
Luni 18 Iulie 2011, 14:56

	La inceput a fost Fulgerul, acum a venit TUNETUL si ceasurile s-au dereglat: in Timisoara ora 21:45 a devenit ora 11:00!

Tribunalul Sportiv de la Lausanne a retezat azi si ultima speranta a Timisoarei. Echipa care a terminat campionatul pe locul 2 se pregateste de meciurile din Liga secunda

10 ani de constructie paralela s-au sfarsit trist. In 2002, Timisoara si-a cumparat un alt destin si de atunci a inceput povestea unei echipe frumoase, care a impresionat prin atmosfera de pe "Dan Paltinisanu" la meciurile de pe teren propriu si printr-un management al clubului care a reusit sa urce echipa pana pe locul 2 in clasamentul Ligii I.

Marian Iancu a reusit de curand sa scape de amprentele Fulgerului Bragadiru, dupa ce a castigat procesul impotriva lui Claudio Zambon, dar suporterii nu au mai apucat sa se bucure de acest lucru, chiar daca pe terasele din Piata Operei ar fi trebuit sa rasune imnul Champions League.

Dupa un parcurs aproape perfect sezonul trecut, Timisoara merge in Liga a II-a si din acest moment nimic nu va mai fi la fel.

Prima victima a verdictului de la TAS este chiar patronul clubului, care si-a anuntat astazi retragerea din fotbal!

"Poli merge in Liga a II-a si va reorganiza totul. In ceea ce ma priveste pe mine, pot sa spun ca nu voi mai investi, pentru ca nu mai am de ce. Ne vom achita datoriile din primii bani pe care ii vom lua din transferuri", a declarat Iancu la gsptv.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Coronavirus România. Arafat: „Este discutată intenţia restricţionării din nou”
BRAT