Cea mai tare poanta dupa ce Poli a fost retrogradata: "Fotbalul romanesc e mai slab fara Marian Iancu" :)

Autor: Sport.ro
Luni 18 Iulie 2011, 17:58

	Cea mai tare poanta dupa ce Poli a fost retrogradata: "Fotbalul romanesc e mai slab fara Marian Iancu" :)

Poli a primit azi decizia finala de la TAS: merge in liga a doua! Marian Iancu se retrage si da echipa inapoi orasuluii.

Unul dintre cei mai ciudati patroni din fotbal renunta sa mai investeasca. Implicat in scandaluri cu nume importante, Iancu e regretat de un oras intreg. Timisoara trebuie sa o ia de la capat in B si uita cel putin pentru un an de luptele cu Steaua si Dinamo.

Iancu nu va mai avea de ce sa se certe pe selectie cu Piturca, nici pe arbitraje cu ceilalti patroni. Iancu a primit cea mai importanta lovitura de la institutia care i-a legitimat atacurile. TAS i-a dat punctele inapoi dupa scandalul legat de palmares si i-a oferit lui Iancu un argument solid pentru atacul fara precedent la adresa lui Mircea Sandu. Tot TAS a decis in favoarea Timisoarei in cazul Varga - Balan, cand a fost anulata victoria Rapidului cu 1-0 din Giulesti printr-o verdict de 0-3 la masa verde.

S-a certat si cu MM Stoica in 2005, iar pe Marius Stan l-a acuzat ca a castigat fraudulos campionatul in sezonul trecut. Fanii care au postat comentarii pe www.sport.ro se amuza dupa ce Iancu a anuntat ca renunta... "Fotbalul romanesc e mai slab fara Marian Iancu. Liga I nu pierde din forta...ci din greutate :)".

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, reținută de DNA pentru luare de mită
BRAT