La ce transfer NEBUN viseaza Becali: vrea sa-l aduca pe al 5-lea cel mai bun brazilian din Europa! E peste Pato, Kaka si Robinho

Daca il va lua, Becali se poate lauda ca are al 5-lea cel mai bun atacant brazilian din Europa. E singurul jucator care se poate bate cu super golgeterul Hulk in acest moment.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2012, 17:56
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2012, 18:06

Steaua ar putea sa dea lovitura in aceasta iarna. Becali a pus ochii pe unul dintre cei mai buni atacanti ai momentului in Europa, dar trebuie scoata bani din buzunar pentru el.

Asta este inca un motiv ca Becali sa-i respecte lui Wesley cerintele contractuale si sa-i dea bani sa vina la Steaua.

Prin cele 27 de goluri reusite la Vaslui in ultimele doua sezoane, Wesley a reusit sa urce pana pe locul 5 in topul celor mai buni marcatori brazilieni din Europa in acest moment.

Super golgeterul dorit de Steaua i-a depasit in acest top pe gigantii Kaka, Pato si Robinho si a fost depasit in clasamentul facut de turcii de la Millyet de Alex de la Fener, Hulk de la Porto, Bressan de la BATE si Cesar Santin de la Copenhaga.

Patronul Stelei asteapta acum ca Wesley sa revina in Romania din vacanta, sa-si deschida telefonul si sa inceapa negocierile directe pentru salariul sau la Steaua.

Modifică setările cookies