"L-ati vazut pe Alibec, l-ati facut ZEU!" Ce spune Becali dupa ce a luat gol de la Alibec

Alibec i-a adus Astrei victoria in fata FCSB dupa golul marcat in minutul 75 al partidei de la Giurgiu.

Becali n-a fost impresionat de atacantul la care a renuntat acum un an. Nu-l vrea inapoi.

"Il vedeti pe Alibec si il faceti zeu! Aoleu! E foarte bun, el calitati are. Alibec e un atacant de mare valoare, mai vreti ceva? Ce sa mai spun acum?", a comentat Becali la PRO X.

Becali spune ca FCSB va avea antrenor in urmatoarele 24 de ore. Pe banca, impotriva Mladei Boleslav, nu va sta Andronache.

"Astazi sau maine, cel tarziu, va fi semnat contractul. E posibil si azi. Maine vom avea un antrenor, asta e sigur", a anuntat Becali.

Patronul FCSB a fost deranjat de afirmatiile facute de Ioan Niculae despre Florin Tanase la finalul meciului. Seful Astrei l-a acuzat pe Tanase ca simuleaza. "Vorbiti cu numarul 10 de la Steaua, cu scamatorul ala!", a declarat ironic Niculae.

"Eu vorbesc de ai mei, dar de altii nu vorbesc. Ai tu habar de fotbal, Niculae? Am avut doua 11 metri la Tanase, nu unul. De ce nu i-a dat simulare Istvan Kovacs daca n-a fost penalty? De ce nu i-a dat galben? O sa le arate Tanase cine e. M-ati vazut asa suparat ca acum vreodata? Numai la asta ma gandesc. Ce sa fac? Sa fac plangeri la UEFA, unde sa fac? Sunt lucruri evidente. Si cu VAR Istvan Kovacs ar zice tot ca nu vrea. Daca pun VAR, se mai poate vreo mizerie d-asta?", a comentat Becali.

Citeste si:FCSBDenis Alibec
VIDEO PROTVPLUS.RO

Avocatul Poporului a sesizat CCR cu privire la măsurile luate în pandemie
BRAT