"L-am vazut in inchisoare! N-am putut sa-l ridic din carucior! N-am putut" In ce stare sunt condamnatii din Dosarul Transferurilor

"L-am vazut in inchisoare! N-am putut sa-l ridic din carucior! N-am putut" In ce stare sunt condamnatii din Dosarul Transferurilor

2014 a fost anul in care aproape toti sefii din fotbalul romanesc au fost dusi la inchisoare.

Dumitru Dragomir inca mai tine legatura cu o parte dintre ei, dar si cu Gigi Becali. Acesta a povestit in ce stare se afla Jean Padureanu, dar si cat de des vorbeste cu patronul Stelei la telefon.

"Uite... M-a sunat ieri. Poftim! Gigi Becali"

"Uite... M-a sunat ieri. Poftim! Gigi Becali. La 17:30 m-a sunat, dormeam. Ati vazut? Zilnic ma suna. Vorbesc frecvent cu el. Nu stiu daca l-a schimbat puscaria, dar a intrat nevinovat. Toata lumea dadea prime de joc. Daca nu avea a doua condamnare nu facea puscarie. Eu oricum ma refer doar la partea sportiva. Pentru cazul de la Cluj eu nu bag mana in foc ca el nu trebuia sa faca puscarie.", a spus Dumitru Dragomir in Gazeta Sporturilor.

"Am fost la Jean Padureanu. N-am putut sa-l ridic din carucior!"

"Am fost saptamana trecuta la Jean Padureanu. N-am putut sa-l ridic din carucior si sa-l pun pe un scaun in fata mea. N-am putut. Nu-l tineau picioarele. E lucid. I-am dus un pachet si o sa-i mai duc. Imi pare rau de toti. Borcea a fost cel mai mare conducator pe care l-a avut tara asta, dar nimeni nu vrea sa inteleaga asta." - Dumitru Dragomir.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies