mihai pintilii FCSB Universitatea Craiova Superliga Mihai Pintilii

Jucătorul „surghiunit” de la Universitatea Craiova, dorit de FCSB! Mihai Pintilii a recunoscut interesul

Mihai Pintilii, antrenorul secund al FCSB, a recunoscut că și-ar dori la echipă un fost jucător al Universității Craiova.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 20:29
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 20:34

Dan Nistor, dorit de nașul Mihai Pintilii la FCSB. Oficialul vicecampioanei a recunoscut că în iulie 2022, pe când mijlocașul era trimis la echipa a doua a Universității Craiova de către Laslo Balint (antrenorul oltenilor la acea vreme) a încercat să-l transfere la FCSB.

Mutarea a picat, însă, deoarece mijlocașul central nu se plia pe filozofia de joc a „roș-albaștrilor” la acea vreme.

Nistor, dorit de Pintilii la FCSB

„Finul (n.r. - încântat), Nistoraş. Nistor e un fenomen. E un băiat care are de toate. Are şi suflet bun, dar se enerveaza aşa cu un nivel mai jos, că el nu poate sări la bătaie. Nu, el dă doar din gură. Dar în rest are glume bune, nu ai cum să nu râzi cu el, e fotbalist foarte bun. 

De multe ori l-am vrut aici şi nu s-a potrivit, din păcate. Plus că el a fost la Dinamo, era mai greu să ajungă. Păcat!

Da (n.r. - îl vrea pe Nistor la FCSB). Mereu am zis că, dacă el va ajunge, nu va mai fi jucătorul care să facă... Cum zicea lumea că e beţiv. Nu! Nistor îşi ştie limita, bea un pahar de vin, ştie când să se distreze. Aparate... Nu existau! Au fost momente, că fiecare mai are câte o scăpare, dar nu cred că el...”, a dezvăluit Mihai Pintilii, potrivit Orangesport.

Dan Nistor a semnat în această vară cu Universitatea Cluj și este titular incontestabil la echipa din Ardeal.

În cele 12 meciuri disputate pentru ardeleni în acest sezon, Nistor a lipsit din echipă de la unul singur, în timp ce în altul a evoluat doar pentru o repriză, în celelalte a fost integralist.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!