Jucătorul din Liga 1 afectat serios din cauza războiului din Ucraina: "Nu putem vorbi despre fotbal acum"

Marcel Holzmann Academica Clinceni razboi Rusia Ucraina Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2022, 19:51
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2022, 19:52

Războiul dintre Ucraina și Rusia nu îi lasă indiferenți nici pe fotbaliștii din Liga 1.

Marcel Holzmann (31 de ani), fundașul austriac de la Academica Clinceni, și-a găsit cu greu cuvintele după meciul cu UTA Arad, pierdut de echipa sa, scor 0-2.

Marcel Holzmann, afectat de războiul din Ucraina

Jucătorul ilfovenilor a preferat să nu vorbească inițial despre meci, spunând că se gândește doar la evenimentele tragice din Ucraina.

"Nu putem vorbi despre fotbal în acest moment. Cred că toată lumea vede ce se întâmplă în Ucraina, deci nu cred că e potrivit să vorbim de fotbal. În fiecare zi văd imagini oribile la TV și cred că toată lumea ar trebui să se gândească la acei oameni din Ucraina. Nu e normal ce se întâmplă acolo, iar asta este mult mai important decât fotbalul acum", a spus Holzmann.

Ulterior, austriacul a fost rugat să spună câteva cuvinte și despre meciul de la Arad.

"Azi am avut o șansă foarte bună de a câștiga puncte. Poate că i-am surprins puțin. Primul gol a fost din corner, trebuie să fim mai concentrați la aceste faze. Am avut și noi ocazii.

Suntem într-o situație dificilă, avem nevoie de puncte foarte repede pentru a ne recăpta încrederea. În scurt timp începem play-out-ul, trebuie să continuăm să credem în noi, să muncim mai mult și să vedem ce trebuie să facem mai bine", a mai spus Holzmann.

Academica Clinceni are opt înfrângeri consecutive în Liga 1 și ocupă ultimul loc, cu doar 11 puncte strânse în 28 de etape. În următoarea rundă, ilfovenii vor primi vizita penultimei clasate Gaz Metan Mediaș, care acuză, de asemenea, grave probleme financiare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!