Jucătorul de la FCSB remarcat de Rakow după victoria clară a polonezilor: "Extrem de activ!"

FCSB Octavian Popescu Polonia rakow Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 19:30
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 19:28

FCSB a suferit un eșec drastic împotriva formației poloneze Rakow Czestochowa, scor 1-4, în al doilea și ultimul amical din cantonamentul de iarnă efectuat în Antalya.

După 26 de minute, FCSB era deja condusă cu 3-0. Nowak, Gutkovskis și Lopez au însris pentru polonezi, iar vicecampioana României a redus din handicap abia în minutul 69, prin Billel Omrani. Rakow a stabilit scorul final la una dintre ultimele faze grație golului înscris de Fran Tudor.

Octavian Popescu, remarcat pe site-ul lui Rakow după amicalul cu FCSB

În cronica meciului postată pe site-ul oficial al lui Rakow, polonezii l-au remarcat pe Octavian Popescu din tabăra lui FCSB: "În a doua repriză, ocupanta locului 3 din campionatul României a încercat să reducă din handicap. Octavian Popescu a fost extrem de activ și a condus acțiunile echipei sale. Românii au reușit să marcheze în minutul 69, când Billel Omrani a marcat din apropierea porții", a scris Rakow.

"Încă de la primul fluier, meciul s-a disputat în viteză. Primele acțiuni ofensive le-au aparținut românilor, iar Billel Omrani a trimis cu capul peste poarta apărată de Kacper Trelowski. În următoarele minute, Rakow a preluat inițiativa și a marcat prin Bartosz Nowak. Câteva momente mai târziu, rivalii au avut șansa egalării, însă portarul nostru a fost atent între buturi.

Rakow a continut să forțeze și a mai înscris de două ori. Mai întâi, Gutkovskis l-a învins pe portarul lui FCSB într-o fază unu contra unu, iar ulterior Ivi Lopez a profitat de pasa lui Jean Carlos. Spaniolul a fost implicat în primele trei goluri ale echipei noastre", a mai scris Rakow.

FCSB a pierdut ambele meciuri amicale din Antalya

  • FCSB - Pogon Szczecin 0-2
  • FCSB - Rakow 1-4

Vicecampioana României va reveni în țară, iar duminică va disputa primul meci oficial din 2023, contra lui FC Hermannstadt, în campionat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!