Ilie Dumitrescu Andrei Pantea FCSB Superliga

Jucătorul de la FCSB pe care Ilie Dumitrescu l-a remarcat pentru evoluțiile constante: "Niciodată nu a jucat slab"

FCSB a obţinut a doua victorie în acest sezon al campionatului, scor 3-2 cu FC Argeş, pe teren propriu, în etapa a 12-a.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Octombrie 2022, 08:06
Data actualizarii: Luni 03 Octombrie 2022, 08:19

Ilie Dumitrescu a făcut o analiză a jocului prestat de FCSB, vorbind și despre evoluțiile jucătorilor, despre cei care s-au ridicat la nivelul așteptărilor, dar și cei care au avut prestații modeste. 

Andrei Pantea, remarcatul lui Ilie Dumitrescu

"În sistemul 4-4-2, FCSB a fost expusă în multe momente în prima repriză, ocazii importante pentru FC Arageș. În repriza a doua, intră foarte bine Pantea, la fel și Oaidă.

Compagno e un transfer care a adus un plus echipei. Câștigă orice duel aerian, m-a surprins execuția de la primul gol, jucător de clasă. Are personalitate. Cordea e într-un moment bun. E clar că problemele sunt pe linia de fund.

Edjouma a verticalizat, e în nota lui, assist la primul gol. În poziția asta trebuie să recuperezi mai mult, să acoperi zona mai bine. Tamm pleacă cu Garita și-l lasă să se întoarcă. Păi dacă-l lași, te judecă.

Copilul ăsta (n.r.- Pantea) niciodată nu a jucat slab, nici când a fost schimbat. Mi-a plăcut tot timpul, iar biomecanica de lovire a mingii este extraordinară. E bun și pe faza defensivă, și pe faza ofensivă.

În seara asta, de exemplu Olaru nu s-a ridicat la un nivel foarte bun. A fost activ, dar fără reușite. E sclipitor într-o seară bună, are alte interpretări în anumite faze, astăzi, mai puțin. Coman, activ, dar fără reușite, la fel", a declarat Ilie Dumitrescu la DigiSport.

FCSB a învins pe FC Argeș, scor 3-2

FC Argeş a fost echipa care a deschis scorul, prin Andreias Calcan (minutul 5), cu un şut sub transversală. FCSB a egalat repede (minutul 11), prin Andrea Compagno, care a trecut uşor de Alin Dobrosavlevici şi l-a învins pe portarul Cătălin Straton.

Vicecampioana României a preluat conducerea în minutul 64, când Compagno a înscris din penalty, după ce Andreias Calcan. 

Echipa antrenată de Andrei Prepeliţă a mai marcat o dată, prin camerunezul Arnold Garita (minutul 79), cu o execuţie superbă, din unghi, în vinclul porţii lui Ştefan Târnovanu.

Andrei Cordea a adus victoria formaţiei antrenate de Nicolae Dică, prin golul marcat în minutul 87, din centrarea lui Alexandru Pantea.

FCSB venea după patru meciuri fără victorie în campionat (2 egaluri, 2 eşecuri), în timp ce FC Argeş nu a mai câştigat de cinci etape, aceasta fiind a patra înfrângere consecutivă.

Modifică setările cookies