”Direct atacant îl bag!” Gigi Becali a aflat că fotbalistul revine la FCSB

FCSB Gigi Becali Malcom Edjouma Superliga Gigi Becali / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 20:46
Data actualizarii: Vineri 19 Aprilie 2024, 20:47

FCSB l-a împrumutat în vara trecută pe Malcom Edjouma la Bari, iar formația din Serie B are și opțiune de cumpărare.

În urma acestei afaceri, FCSB a primit din partea italienilor 200.000 de euro, iar dacă transferul lui Malcom Edjouma se va definitiva, Gigi Becali ar primi alte 600.000 de euro.

Malcom Edjouma va reveni la FCSB

Totuși, acest lucru este improbabil, pentru că mijlocașul francez nu a reușit să se impună la gruparea din Serie B. Bari, echipa unde evoluează și George Pușcaș, a ajuns într-o situație extrem de dificilă și se zbate pentru evitarea retrogradării

Italienii nu îl mai vor pe Malcom Edjouma și din următorul sezon și, conform GSP, l-ar fi anunțat deja pe fotbalist că opțiunea de cumpărare definitivă nu va fi activată. Astfel, din vară, Malcom Edjouma se va întoarce la gruparea finanțată de Gigi Becali.

  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Malcom Edjouma, conform Transfermarkt.
  • 27 de ani are Malcom Edjouma

Gigi Becali, despre Malcom Edjouma: ”Direct atacant îl bag!”

În iarnă, Gigi Becali declara că știe deja pe ce poziție va juca Malcom Edjouma dacă va reveni la FCSB. Gigi Becali îl vede atacant pe fotbalistul francez.

Se întoarce dacă vreau să-l iau. Că el are până în vară. Dar eu vreau să-l iau. Care-i treaba? Încă un jucător în plus la mijlocul terenului strică? Iar dacă el se întoarce îl bag în echipă direct atacant.

Numai atacant îl bag. Dă cu capul, apare bine în fața porții, dă goluri. Cu spatele la poartă nu e foarte bun, dar protejează mingea. Adică se lipește mingea de el, are magnet la picior”, a spus Gigi Becali la acel moment.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!