Gigi Becali Alexandru Bourceanu FCSB Malcom Edjouma Liga 1

EXCLUSIV Jucătorul cu care Becali a dat lovitura: ”Cu el, FCSB se întărește”

FCSB l-a transferat pe Malcom Edjouma (25 de ani) de la FC Botoșani, pentru care Gigi Becali a plătit 330.000 de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Februarie 2022, 16:36
Data actualizarii: Joi 10 Februarie 2022, 16:41

Alexandru Bourceanu a vorbit la superlativ despre jucătorul pe care Gigi Becali ”îl așteaptă de 20 de ani”. Patronul FCSB consideră că Edjouma este jucătorul de care echipa sa are nevoie, iar odată cu venirea lui speră din nou la titlu.

FCSB s-a apropiat la doar șase puncte (echivalentul a trei puncte în play-off) de rivala CFR Cluj, care nu a reușit să câștige în acest an.

Laude pentru Edjouma: ”Un jucător cu care FCSB se întărește”

„Au fost multe emoții la început. Toți jucătorii care au mers la FCSB le-au simțit. Din păcate, dacă nu începi bine și ești criticat nu poți să joci la cel mai bun nivel. Edjouma este un jucător foarte bun, nu știu dacă va juca în fața apărării, a jucat bine și inter. 

Creează superioaritate, apare la finalizare, pasează foarte bine, schimbă direcția de mers, cred că este un jucător cu care FCSB se întărește”, a spus Alexandru Bourceanu, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Edjouma a bifat 21 de prezențe în Liga 1, în care a reușit să marcheze 4 goluri și să ofere 3 pase decisive, în ciuda rolului său defensiv. Francezul l-a impresionat inclusiv pe Dan Petrescu. Antrenorul CFR-ului l-a lăudat după meciul direct cu FC Botoșani, din etapa a 23-a. 

Edjouma a mai jucat în România pentru Viitorul, între ianuarie 2020 și august 2020. Acesta a mai trecut și prin Franța, la Chateauroux, Belfort, Concarneau, FC Lorient, Red Star FC și FC Chambly, dar și în Belgia, la Roselare.

Modifică setările cookies