Liga 1

Jucătorii Academicii Clinceni își strigă nemulțumirea: „Cei din conducere ar putea face mai mult! Nu ne iese nimic”

Academica Clinceni a pierdut rușinos meciul cu Universitatea Craiova, 0-5. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 23:39
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 23:44

Academica Clinceni a pierdut meciul cu Universitatea Craiova, 0-5, din etapa a 12-a a Ligii 1, iar ilfovenii au acumulat doar 3 puncte în această ediție de campionat. 

Pe ultimul loc în clasament, Academica este departe de forma prestată în sezonul trecut, când s-au calificat în playoff. Iar Paul PÎrvulescu (33 ani) susține că și probleme financiare au contribuit la această decădere a clubului. 

Pîrvulescu: „Sunt probleme financiare, știe toată lumea!”

Mi-e foarte greu să vorbesc în aceste momente. Este al doilea meci în care pierdem cu 5-0, e dureros. E clar că suntem într-un moment prost. Nu ne iese nimic. 

E greu în acest moment. Mai sunt meciuri multe, o să fie și playout, dar trebuie să schimbăm ceva la noi. Nu știu ce, nu sunt în măsură să mă gândesc ce putem face. 

Gândiți-vă că de la mijloc în sus am pierdut toți jucătorii. Totuși, suntem jucători care avem meciuri multe în Liga 1. Sunt probleme financiare, știe toată lumea, dar în momentele când mergem la antrenamente sau ne prezentăm la meciuri nu se gândește nimeni la asta. Cei din conducere ar putea face mai mult, la fel ca și noi în teren”, a declarat Paul Pîrvulescu. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies