VIDEO EXCLUSIV Adrian Iencsi a dezvăluit capitolul la care Radu Drăgușin mai are de lucrat: "Punctul lui slab!"

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 15:46
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 15:56

Radu Drăgușin, fundașul central al lui Tottenham a fost convocat de Edward Iordănescu pentru amicalele cu Bulgaria și Liechtenstein și cel mai probabil se va afla și în lotul pentru Campionatul European din Germania.

Cel mai bine cotat jucător român, cu un fizic de invidiat, Radu Drăgușin are totuși un mare minus care îi dă bătăi de cap în duelurile directe cu adversarii: explozia.

Invitat în cadrul emisiunii Emoții Europene, moderată de Cătălin Oprișan, fostul internațional Adrian Iencsi s-a alăturat celor care consideră că fundașului naționalei îi lipsește explozia atunci când pleacă de pe loc. Totuși, fostul rapidist crede că Drăgușin poate suplini lipsurile prin muncă multă.

"E un tip foarte serios, muncește enorm de mult, îl avantajează foarte mult talia.

Cred că punctul lui slab, ar trebui să lucreze pe partea asta de forță explozivă, reactivitate pe spații scurte", a spus Adrian Iencsi la emisiunea Emoții Europene.

Radu Drăgușin a semnat cu Tottenham la începutul acestui an și după un debut modest a reușit să-și facă loc în primul "11" al lui Spurs pe final de sezon.

Cotat la 25 de milioane de euro de site-urile de specialitate, fundașul central în vârstă de 22 de ani a adunat deja 16 meciuri în tricoul naționalei României.

Emoții Europene, de luni până vineri, LIVE pe SPORT.RO și VOYO

În perioada 29 mai - 13 iunie, cu excepția zilelor de week-end, suporterii vor avea parte de o emisiune specială, care va aduce în prim-plan povești și amintiri deosebite de la Campionatele Europene, ale unor nume importante din fotbalul românesc.

Timp de o oră, de la 11:00, în exclusivitate pe SPORT.RO și VOYO, un invitat special va vorbi despre momente importante de la turneele finale continentale. 

Campionatul European din Germania 2024 se vede în exclusivitate la PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Programul României la Campionatul European 2024 în grupe

România va debuta la Euro 2024 pe 17 iunie, împotriva naționalei Ucrainei, într-un meci programat pe stadionul din Munchen, de la ora 16:00.

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina (Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!