Se pregătește transferul lui Albion Rrahmani: ”În proporție de 75-80 la sută va pleca”

Albion Rrahmani Rapid Superliga Albion Rrahmani / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2024, 22:09
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2024, 22:09

Rapid ar putea rămâne fără golgheterul Albion Rrahmani (23 de ani) din sezonul următor.

Golgheterul kosovar de la Rapid a reușit să impresioneze într-un timp foarte scurt în Superliga României și a atras atenția cluburilor importante, care au venit cu oferte concrete pe adresa clubului din Giulești.

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a spus că giuleștenii se pregătesc pentru plecarea lui Albion Rrahmani și îl doresc pe Louis Munteanu (21 de ani) în locul său.

În proporție de ”75-80 la sută”, Rapid va rămâne fără atacadntul care a rupt plasele în acest sezon în România, mai spune acționarul rapidist.

Victor Angelescu: ”Există un interes major pentru el”

„Ni-l dorim, vrem să îl aducem. Nu suntem într-o negociere avansată, nici noi, nici cealaltă echipă. Fiorentina mai are o etapă de campionat și finala Conference League, apoi vom discuta.

Venirea lui Louis Munteanu depinde de plecarea lui Rrahmani, ținând cont că există un interes major pentru el. În proporție de 75-80%, va pleca. Trebuie să ne pregătim pentru acest scenariu”, a spus Victor Angelescu, la Digi Sport.

Albion Rrahmani a avut parte de un sezon foarte bun la Rapid, chiar dacă kosovarul a trecut și printr-o perioadă îndelungată în care a fost accidentat.

În cele 26 de meciuri disputate în tricoul bucureștenilor, atacantul din Kosovo a înscris 17 goluri și a contribuit cu cinci pase decisive.

2.3 milioane de euro este cota de piață a lui Albion Rrahmani, conform Transfermarkt.

Neil Lennon: ”Nu vreau să plece nicăieri”

Prezentat recent la Rapid, Neil Lennon (52 de ani) a spus că nu ar vrea să rămână fără atacantul care a ”rupt plasele” în sezonul recent încheiat la Rapid.

”Nu vreau ca Rahmani să plece nicăieri, este un jucător foarte bun. Marcatorii sunt jucători foarte importanți într-o echipă. El a avut un sezon fantastic. Este o discuție care sper că va avea loc, dar eu nu am controlul în acest moment”, a spus nord-irlandezul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!