Mircea Rednic Dinamo Iuliu Muresan Superliga

Iuliu Mureșan, atac devastator la Mircea Rednic: „Practic mi-a cerut să desființez Dinamo!”

Administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a explicat de ce a luat decizia de a-l demite pe Rednic de pe banca „roș-albilor”.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 20:59
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 21:09

Potrivit oficialului dinamovist, „Puriul” i-ar fi cerut să dea afară de la echipă 18-19 jucători, ceea ce în opinia sa ar fi fost egal cu desființarea clubului Dinamo.

„Rednic a vrut să reziliem cu 18-19 jucători în total. Asta însemna ca eu să semnez să deființez Dinamo la propriu, să o las fără jucători. Am reziliat un singur contract, amiabil, cu Vestenicky, jucător adus de Rednic, la care tot Rednic a renunțat. Dar nu puteam să decimez echipa.

Unii jucători au fost trimiși la echipa a doua, alții s-au antrenat separat, cu alt lot al primei echipe. Plamen Iliev, Matei și Filip n-au fost dați afară. Rednic a spus că nu-i mai dorește la echipă, dar eu nu am semnat rezilierea lor”, a susținut Mureșan, la Digi Sport.

Rednic semnase pe 1 octombrie un contract până la finalul sezonului, după demiterea italianului Dario Bonetti, în urma eşecului cu FCSB (0-6).

În 11 meciuri pe banca lui Dinamo, în Liga 1, Rednic a avut un bilanţ de o victorie, trei egaluri şi şapte eşecuri.

De ce nu-l voia, de fapt, Rednic pe portarul Iliev la Dinamo

Mureșan este de părere că problema dintre fostul antrenor al lui Dinamo și Plamen Iliev nu era una de natură sportivă ci ținea de vechi divergențe contractuale pe care le-au avut cei doi.

„Iliev mi-a spus că vrea să plece la iarnă, Rednic nu-l plăcea, a fost o tensiune între ei. Rednic nu voia să se bazeze pe Iliev, spunea că e prea scund. Iliev a avut-o agent pe Luana (n.r. - fiica lui Rednic). Când a plecat în Bulgaria, Iliev a plecat cu un alt impresar, un bulgar. Cred că asta a fost problema. Rednic a spus că vrea să-l schimbe încă din prima săptămână”, a mai dezvăluit Mureșan.

Dinamo ocupă penultimul loc în clasamentul Ligii 1, cu 12 puncte, după 21 de etape.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!