Liga 1

Italianul sosit la Bucuresti pentru a se interesa de Rapid a vorbit in premiera despre preluarea clubului. Ce le-a spus jurnalistilor din tara sa

Publicatia italiana Tuttomercatoweb a notat nu mai departe de ieri ca Rapidul ar putea fi preluat de un grup de investitori din Peninsula. Un intermediar, Federico Carboni, a sosit chiar la Bucuresti pentru a se interesa de situatia clubului (DETALII AICI).

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Iulie 2016, 17:52
Data actualizarii: Marti 19 Iulie 2016, 18:07

Aceeasi publicatie a obtinut astazi o prima declaratie a italianului sosit in Romania pentru a se interesa de posibila preluare a Rapidului.

Tuttomercatoweb a stat de vorba cu Federico Carboni, cel care a recunoscut ca s-a documentat despre situatia clubului giulestean.

Acesta spune insa ca "preluarea clubului in acest moment este dificil de facut".

"Fanii Rapidului merita respect pentru ceea ce fac, in incercarea lor de a salva clubului, insa nu ar fi frumos din partea mea sa le dau sperante. Rapid este un club cu istorie, despre care am primit multe informatii aici, la Bucuresti. Din nefericire, nu exista conditii pentru ca o astfel de operatiune de preluare a clubului. Trebuie sa fie clar. Cred insa ca fotbalul romanesc merita atentie din partea celor care vor sa investeasca. 

Trebuie sa mentionez si faptul ca exista ceva prejudecati in privinta investitorilor italieni, pentru ca in trecut au existat oameni care au manageriat prost clubul", a spus Carboni, citat de Tuttomercatoweb.

Rapidistii vor afla maine, 20 iulie, verdictul final al Curtii de Apel in privinta cererii de suspendare a deciziei de faliment. Daca judecatorii vor suspenda falimentul, echipa giulesteana va putea juca in Liga I. In caz contrat, cel mai probabil scenariu va fi desfiintarea clubului.

ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies