Liga 1

Isi fac stadion de 55 de milioane de euro si anunta ca la anul vor distruge suprematia Stelei in Romania: "NE BATEM LA TITLU"

Dintr-o echipa care la inceputul sezonului se afla la retrogradare, CSU Craiova a devenit in 2015 una dintre marile surprize din Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 09:14
Data actualizarii: Joi 08 Ianuarie 2015, 09:19

Olguta Vasilescu spune ca in 2015 Craiova va termina sezonul pe podium, iar de la anul se va bate la titlu. Clubul are sanse sa fie listat si la Bursa, mai spune aceasta:

"CSU Craiova va termina pe podum acest sezon. In sezonul viitor ne batem la titlu. Eu, in general sustin doar proiecte in care cred. Si cred in CSU Craiova."

Olguta Vasilescu spune in Gazeta Sporturilor ca primaria nu a dat niciun ban clubului, doar i-a pus la dispozitie utilitatile:

"Punem la dispozitie stadionul si platim utilitatile, iar pentru asta cerem 10% din pretul biletelor, atat, nu am platit nici macar paza."

"Din bugetul Primariei Craiova nu a plecat nici un leu catre echipa de fotbal. Finantarea a fost integral privata. La Craiova sunt trei investitori si se studiaza posibilitatea listarii clubului pe Bursa. De altfel, asa a fost gandit de la inceput intregul proiect: sa ajunga pe Bursa atunci cand echipa va incepe sa mearga bine."

Primarul Craiovei sustine ca lucrarile de demolare a stadionului Ion Oblemenco sunt in desfasurare:

"A si inceput actiunea de demolare. S-au scos scaunele, mobilierul, turnichetii. Nu mai e posibil sa se intample ce era acum cativa ani. Legal, nu se mai pot semna acte aditionale de plati peste costurile rezultate din licitatie. E posibil sa fie chiar mai ieftin de 55 de milioane de euro."

CITESTE SI

Modifică setările cookies