Ironii dupa transferul lui Moutinho la FCSB: "A venit la cel mai mare club de pe locul doi din Romania!" Avertisment pentru stelisti de la un om care-l cunoaste bine pe fotbalist

Thierry Moutinho e cel mai nou transfer al celor de la FCSB. 

Thierry Moutinho a fost jucatorul celor de la CFR Cluj. El a ajuns la campioana Romaniei in 2017, insa nu a jucat foarte mult, fiind macinat de accidentari. 

Iuliu Muresan, fost oficial al clujenilor, a explicat ce probleme a avut Moutinho in perioada in care a fost la Cluj si l-a ironizat pe jucator pentru declaratia facuta la semnarea contractului. 

"Am venit la cel mai mare club din Romania", a spus Moutinho. 

"Thierry Moutinho e un jucator foarte bun, dar a avut accidentari cat a fost la CFR si de asta nu a jucat foarte mult. Au fost accidentari musculare, care au durat foarte mult. A fost un ghinion si pentru el si pentru club. Sper sa aiba mai mult noroc la FCSB si sa nu se accidenteze. Ce sa declare si el, a venit la cel mai mare club de pe locul doi din Romania, completez eu!", a declarat Muresan la Ora Exacta in Sport, la PRO X. 

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul de Interne: Raportul declasificat privind evenimentele din 10 august a fost trimis la DIICOT
BRAT