Ionut Rada csa steaua FCSB Gabi Balint Marius Lacatus Superliga

Ionuț Rada a văzut dialogul dintre Balint, Lăcătuș și Duckadam, iar acum intervine: "Cumva acceptă că FCSB e continuatoarea Stelei"

Ionuț Rada (40 de ani), fostul fundaș al lui FCSB, pe atunci numită Steaua București, a comentat disputa dintre cele două cluburi.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2023, 11:46
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2023, 11:45

Rada a văzut dialogul de la Digisport dintre Marius Lăcătuș, Helmut Duckadam și Gabi Balint, iar fostul fundaș crede că ultimii doi tind să accepte ideea potrivit căreia FCSB este continuatoarea Stelei, având în vedere că formația din Liga 1 nu a retrogradat niciodată, iar CSA Steaua a pornit din liga a patra, în 2017.

Ionuț Rada: "Balint și Duckadam acceptă cumva că FCSB e continuarea Stelei"

În schimb, poziția lui Marius Lăcătuș a fost clară: "Pentru mine, Steaua e Steaua. Clubul Armatei, din Liga 2".

"Stau și mă uit la acest clip și îmi dau seama cât de greu le este acestor foști mari jucători ai Stelei să explice ceea ce se întâmplă, ce s-a întâmplat. Recunoaștem, această echipă (n.r - FCSB) n-a retrogradat niciodată, deși CSA Steaua a început din liga a patra. 

Se bat atât de lucruri cap în cap pe care nu le pot explica, dar se pare că Balint și Duckadam cumva acceptă că FCSB este continuatoarea Stelei. Bineînțeles, Marius Lăcătuș a fost antrenor și președinte la CSA Steaua și cumva spune că doar acea echipă este CSA Steaua, dar este vorba doar de nume", a spus Ionuț Rada, într-un clip postat pe contul său de TikTok.

Ce au spus Lăcătuș, Duckadam și Balint despre conflictul CSA Steaua - FCSB

Marius Lăcătuș, Helmut Duckadam și Gabi Balint, trei dintre jucătorii care au ridicat trofeul deasupra capului și-au exprimat opinia în privința continuatoarei legendarei echipe Steaua București.

"Pentru mine Steaua e Steaua. Clubul Armatei, din Liga 2", a spus Lăcătuș, completat de Balint: "Pentru mine Steaua e aia pentru care am jucat și câștigat atunci (n.r. Cupa Campionilor). În ziua de azi e Steaua Armatei".

Cei doi au fost contraziși imediat de Helmut Duckadam: "Pentru mine cea care nu a retrogradat niciodată (n.r. - adică FCSB). Pentru el e cel mai greu (n.r. - Marius Lăcătuș), a fost de două ori antrenor la Steaua, a fost și președinte".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!