Ioan Varga, detalii despre transferurile ”zmeilor” lui Adrian Mititelu! Dan Petrescu a negociat direct cu patronul lui FCU Craiova

Adrian Mititelu CFR Cluj Dan Petrescu Ioan Varga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 17:01
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 17:01

CFR Cluj negociază cu FCU Craiova transferul lui Juan Bauza și cel al lui William Baeten.

Ioan Varga a dezvăluit că a mai rămas doar ca CFR Cluj să ajungă la un acord cu cei doi jucători, însă finanțatorul fostei campioane a României este absolut convins că atât Juan Bauza, cât și William Baeten vor dori să meargă la echipa ardeleană, mai ales că nu își doresc să rămână în Liga 2.

Ioan Varga, dezvăluiri despre transferurile lui Juan Bauza și William Baeten de la FCU Craiova la CFR Cluj

Patronul ardelenilor susține că cel care a discutat direct cu Adrian Mititelu este chiar Dan Petrescu, cel care a insistat pentru cei doi fotbaliști. De altfel, Varga a ținut să îi mulțumească public patronului formației din Bănie, pentru faptul că a fost de acord să îi cedeze pe cei doi jucători, însă a mărturisit că Adrian Mititelu are doar de câștigat din această ”afacere”.

Mititelu nu va mai suporta salariile celor doi jucători și, mai presus de orice, patronul lui FCU Craiova este sigur că Dan Petrescu îi poate transforma pe cei doi în ”superfotbaliști” care vor ajuta echipa din Bănie, asta dacă nu vor decide să se transfere definitiv la CFR Cluj.

Suntem pe ultima sută de metri cu negocierile pentru Bauza și Baeten, dacă totul va fi în regulă vor veni împrumut pe o perioadă de un an. Nu vom plăti nicio sumă de transfer acum, dar dacă vor rămâne la noi și de la anul îi vom lua la pachet.

Discuțiile s-au purtat direct între Dan Petrescu și Adrian Mititelu. Dan Petrescu i-a vrut pe cei doi, și pe Bauza și pe Baeten. Mai rămâne ca și jucătorii să dorească să vină la noi, dar nu cred să fie probleme.

Mai multe amănunte vom ști luni, noi îi așteptăm cu brațele deschise pe Bauza și pe Baeten la CFR Cluj. Sunt convins că Dan Petrescu o să facă din ei niște adevărați zmei, pentru că sunt fotbaliști cu mari calități.

Trebuie să ne mai înțelegem cu jucătorii și dacă totul va fi în regulă Bauza și Baeten se vor prezenta la CFR Cluj și vor începe pregătirea împreună cu Dan Petrescu. Lui Dan Petrescu îi plac foarte mult acești doi jucători, iar Adrian Mititelu i-a spus că nu-i dă decât lui, pentru că are încredere că o să-i antreneze la sânge și că vor fi doi superfotbaliști după acest an.

La finalul sezonului, Dan Petrescu va hotărî dacă Bauza și Baeten vor rămâne la CFR Cluj. Din câte am înțeles, nici Bauza și nici Baeten nu vor să joace în Liga 2, iar noi le putem oferi șansa să se bată la titlu.

Îi mulțumesc lui Adrian Mititelu, este un tip de caracter, a spus că cei doi în SuperLiga nu vor ajunge decât la CFR Cluj, iar pentru asta nu pot decât să-i spun că am toată aprecierea pentru gestul domniei sale.

Dacă și jucătorii vor, totul va fi închis, iar ei vor fi fotbaliștii lui CFR Cluj pentru cel puțin un an”, a spus Ioan Varga, potrivit Fanatik.

Cotat la 550.000 de euro, belgianul William Baeten s-a remarcat prin polivalența sa și a ajuns și pe lista lui Gigi Becali, așa cum s-a întâmplat, de fapt, și în cazul lui Juan Bauza, argentinianul cotat la 850.000 de euro.

În cariera sa, William Baeten a mai evoluat pentru formații precum Dessel Sport și Patro Eisden, iar, din 2020, îmbracă tricoul echipei lui Adrian Mititelu.

Bauza a început fotbalul în Argentina, la formații precum Juventud Unida, Colon sau Gimnasia. În 2019, argentinianul a fost împrumutat la gruparea poloneză Gornik Zabrze. Ulterior, Bauza a ajuns la Csikszereda, echipă care l-a împrumutat în 2021 la FCU Craiova. În 2022, argentinianul a fost transferat definitiv la echipa lui Adrian Mititelu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!